skoljobb.se

Fritidsledare

Företag Lunds kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-22

Ansök nu

Fritidsledare

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Killebäckskolan är en skola naturskönt belägen i Södra Sandby, strax öster om Lund. Här går drygt 400 elever från årskurserna 4 till 9.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara med och utveckla en verksamhet för barn 10-13 år, präglad av kvalité, glädje och professionalism.

Du är sugen på att ta dig an ett uppdrag där du bidrar till att ge barnen en lustfylld och lärorik vistelse på fritidshemmet. Du behöver kunna fånga barnens intressen och önskemål där de befinner sig just nu, vara öppen för förslag från dem och kunna omvandla dessa till faktisk verksamhet. Vi strävar efter att personalen tillsammans utgör en bra helhet, där kompetenser hos var och en kan tillvaratas på ett sådant sätt att fritidshemmet erbjuder ett brett utbud av aktiviteter som kan möta varje barn.

Fritidsverksamheten för alla 10-13-åringar i Södra Sandby är förlagd till Killebäckskolan i lokaler som är gemensamma för både skola och fritidshem. Lokalerna är fräscha och tillgång till olika typer av aktiviteter finns.

Ditt huvudsakliga uppdrag är fritidshemsverksamheten eftermiddagstid. Under skoldagen har vi ambitionen att du ska bidra genom just det som är din specifika kompetens.

Tjänsten är på 75%.

KVALIFIKATIONER
Krav
• Fritidsledareutbildning eller motsvarande

Följande är meriterande:
• Kunskap om skolans styrdokument och tydligt driv att arbeta i enlighet med dessa
• Helhetssyn på elevers lärande
• Tryggt ledarskap gentemot elever byggt på respekt, lyhördhet och nyfikenhet
• Förmåga och intresse av att möta alla elever just där de är
• Lösningsfokuserat förhållningssätt
• Flexibilitet, god samarbetsförmåga och en vilja att utgöra del av ett samlat team
• Kreativitet och intresse för att tillsammans med kollegor bygga upp och utveckla en ny verksamhet
• Annan ledarutbildning eller erfarenhet som handlar om att leda barn/ ungdomar i grupp

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Fritidsledare

Lunds kommun