skoljobb.se

Fritidsledare

Företag Motala kommun
Regioner
Utgår

2018-10-01

Ansök nu

Fritidsledare

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Motala har ett levande och aktivt förenings- och fritidsliv för alla åldrar. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och bygga ut fritidsverksamheten. Vi är övertygade om att det är en satsning som kommer att bidra till god hälsa, bra gemenskap och ett tryggt samhälle där vi alla mår bra och trivs, oavsett ålder. I verksamheten ingår att ansvara för kommunens fritidsgårdar och övrig fritidsverksamhet riktad till barn- och ungdomar. Verksamhet fritid ansvarar även för kommunala idrotts-, fritids- och turistanläggningar, samt stöd till kommunens föreningsliv.

Ungdomsverksamheten inom verksamhetsområde Fritid består av fyra fritidsgårdar samt en ungdomsgård. Vi som arbetar här vill skapa en trygg och drogfri miljö där ungdomarna kan möta jämnåriga och personal, känna stöd och värme, samt ha möjlighet att genom egen påverkan skapa och delta i olika aktiviteter i verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Till Charlottenborgs fritidsgård söker vi nu en fritidsledare som vill bli ett komplement till vårt glada team. Dina arbetsuppgifter är att organisera, leda och planera fritidsgårdsverksamhet för ungdomar i åldern 12-16 år samt samarbeta med kommunens andra fritidsgårdar i arrangemang och evenemang under året. Fritidsgårdens främsta uppdrag är att stå för en drogfri verksamhet där ungdomarna känner sig trygga, betydelsefulla och får en meningsfull fritidssysselsättning. För mer info sök motala.se/ung/fritidsgårdar

KVALIFIKATIONER
Du ska ha fritidsledarexamen.

Som person är du kreativ, driven och vill utvecklas tillsammans med arbetsgruppen. Självklart brinner du för arbetet med ungdomar. Vi ser gärna sökande med olika kulturella bakgrunder.

Vi ser gärna att du har körkort.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Fritidsledare

Motala kommun