skoljobb.se

Fritidsledare 75 % till Norra Fäladen

Företag Lunds kommun
Regioner
Utgår

2018-09-20

Ansök nu

Fritidsledare 75 % till Norra Fäladen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för verksamheten inom områdena bibliotek, fritid, idrott och kultur samt har cirka 400 medarbetare. En stark kultur- och fritidsverksamhet bidrar till god livskvalitet och är viktig för utvecklingen av stimulerande livsmiljöer i kommun och region.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet bedrivs i enlighet med verksamhetsuppdraget för den öppna ungdomsverksamheten i Lund med målgruppen är alla unga i åldern 12-25 år. Din uppgift är att bedriva arbetet, tillsammans med ungdomarna och sträva efter så hög delaktighet och så stort inflytande för de unga som möjligt. Det gör du bland annat genom att:
- Arbeta för att främja ungas intressen och drivkrafter för att där igenom skapa forum för informellt lärande.
- Stödja ungas egen organisering genom coachning och rådgivning.
- Samverka med övriga delar av kommunen och civilsamhället.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha en eftergymnasial utbildning till fritidsledare alternativt ha annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vidare ska du ha erfarenhet av arbete med unga motsvarande ca 6 månader.

Vi söker dig som visar intresse och förståelse för andra, skapar laganda, uppmärksammar och belönar andras bidrag. Du respekterar andras åsikter och utvecklar självinsikt samt kommunicerar den öppet. Vi tycker att det är viktigt att skapa goda relationer till unga och personal genom att bygga nätverk inom och utanför organisationen. Du har ett positivt förhållningssätt gentemot andra men klarar också att hantera konflikter. Du kan sätta klart definierade mål, planera aktiviteter och projekt i god tid genom och tar möjliga förändringar i beaktande. Du utnyttjar tiden effektivt genom att identifiera och organisera resurser som behövs för att utföra uppgifter.

Det är meriterande om du har körkort med B-behörighet.

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Fritidsledare 75 % till Norra Fäladen

Lunds kommun