skoljobb.se

Fritidsledare inom Funktionsstöd, Vård och omsorgsförvaltningen

Regioner
Utgår

2021-06-20

Ansök nu

Fritidsledare inom Funktionsstöd, Vård och omsorgsförvaltningen

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.

Arbetsuppgifter:
Vi söker nu en Fritidspedagog/ Fritidsledare som kan delta i utvecklingsarbetet inom Barn och ungdom LSS i Vård och omsorgsförvaltningen. Detta inom insatserna korttidsvistelse och korttidstillsyn.

Som Fritidspedagog inom Barn och ungdom LSS arbetar du tillsammans med övriga medarbetare för att skapa en meningsfull och utvecklande vistelse för de barn och ungdomar som har insats hos oss. Det innebär att arbeta för att uppnå verksamhetsspecifika mål, delta i verksamhetsutveckling och arbeta enligt vetenskapligt beprövade metoder.

I tjänsten arbetar du med personer som har intellektuell funktionsnedsättning, autism eller neuropsykiatrisk diagnos. Fritidspedagogens uppdrag i verksamheten är att leda, stödja och utveckla arbetet utifrån ett individanpassat förhållningssätt. Du är ledande i verksamheten inom AKK, och tydliggörande pedagogik. Som innebär arbetet att du stöttar och strukturerar arbetet i grupperna, samt leda det vardagliga arbetet såväl enskilt som i grupp.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med yrkesinriktad utbildning som Fritidspedagog, eller erfarenhet/kompetens som arbetsgivaren bedömer som motsvarig. Meriterande är att du har erfarenhet av att arbeta med Tydliggörande pedagogik. Du ska kunna arbeta med struktur, schema och tidsstöd i vardagen för målgruppen.

För att lyckas i rollen hos oss är du en person med stort ansvarstagande, god samarbetsförmåga mot samtliga kontaktytor för barn och ungdomarna. Arbetet innebär att du är stresstålig. Vi ställer höga krav på självständighet vilket innebär att du fattar egna beslut och har en god organisationsförmåga samt att du är serviceinriktad.

Du arbetar med en flexibilitet i både tanke och handling. Du har förmågan att kunna se till helheten i organisationen. Du ska ha god förmåga att samarbeta med andra och ha ett öppet och förtroendeskapande förhållningssätt. Du kan arbeta drivande, självständigt och flexibelt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Erfarenhet:
Erfarenhet krävs

Övrigt:
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2021-06-20

Arbetsgivarens referensnummer: C57364/2021

Upplysningar lämnas av:
Micheal Karlsson
enhetschef Barn / ungdom
Telefon: 0150-56852

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0150-570 00

Dela detta jobb

Fritidsledare inom Funktionsstöd, Vård och omsorgsförvaltningen

Katrineholms kommun