skoljobb.se

Vi söker nu en pedagogisk fritidsledare med ansvar för rast och eftermiddagsklubb

Vi söker dig som vill vara med och fortsätta bygget av år 4-6 och framförallt ha ett särskilt ansvar för våra rastaktiviteter och eftermiddagsklubb. Tjänsten kan också innehålla delar av undervisning i 4-5. Under skoltid är en del av arbetslaget som arbetar med år 4-5 och på eftermiddagarna ansvarar du för vår kunskapsklubb. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med den berörda åldersgruppen. Du får gärna brinna för idrott/friluftsliv. Dessutom sätter vi stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos våra elever.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Öppenheten mellan medarbetare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolan Enköping är en grundskola år 4-9. Skolan har 430 elever och höga studieresultat. Skolan startade 2001 i Enköping och har under alla år haft mycket nöjda medarbetare, elever och föräldrar. Skolan ligger centralt vid resecentrum.

Kunskapsskolan Enköping erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

Vi ser gärna att du har erfarenhet av skola i åldrarna 10-13 år. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang och vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet

Heltid eller deltid beroende på kompetens och önskemål.

Kontaktpersoner

Rektor Lars Jonsson, 073 317 34 77, lars.jonsson@kunskapsskolan.se

Bitr rektor Fredrik Malmström, 073 509 29 36, fredrik.malmstrom@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 16 december 2018

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsterna är tillsatta om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Fritidsledare Kunskapsskolan Enköping

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Dela detta jobb