skoljobb.se

Vi söker dig som:
- är utbildad fritidspedagog/fritidsledare
- är trygg i din yrkesroll, en tydlig ledare och väl förtrogen med skolans styrdokument.
- har förmågan att möta eleverna individuellt och sprida en positiv atmosfär.
- kan skapa förtroendefulla relationer med elever och föräldrar, arbeta självständigt och ha ett gott ledarskap i och utanför klassrummet.

Vi startade skolan i aug 2017 och vi utvecklar organisationen då skolan växer med fem nya årskurser 2018. Det är en expansiv verksamhet där det finns möjligheter att vara med och påverka och utveckla skolan. Vi är idag ett härligt gäng med duktiga och ambitiösa pedagoger och vi har aktivitet och rörelse som fokus. Skolgården och naturreservatet som ligger bredvid skolan skapar mycket goda förutsättningar för ett aktivt och rörelseorienterat fritids.

Tycker du det är viktigt med:
ÄRLIGHET
MEDKÄNSLA
MOD
HANDLINGSKRAFT

Svarade du ja på alla fyra?
Då delar du våra och Raoul Wallenbergs värderingar!
Vi på RWS Järvastaden profilerar oss som ”Skolan mitt i byn” och vi är en trygg och ambitiös skola som vill göra positiv skillnad.

Som fritidsledare på RWS Järvastaden planerar och arbetar du tillsammans med klasslärare, annan fritidspersonal för elevens lärande under hela dagen.

Raoul Wallenbergskolan (RWS) är ett friskoleföretag som idag består av fem förskolor och fem grundskolor utspritt i Bromma, Mariehäll, Uppsala, Skövde, Skokloster och Järvastaden. Barnen och eleverna är i första hand det som utgör vår verksamhet. Med vårt utvecklingsarbete strävar vi efter att skapa framstående verksamheter. För oss är det en framgång för lärandet att inkludera fysisk aktivitet i verksamheten.
Vi drivs av ett starkt engagemang för värdegrundsfrågor och utgår från våra fyra ledord: ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft – egenskaper som präglade vår förebild Raoul Wallenberg och hans livsgärning.
I augusti 2017 startade vi upp den nya en skola i Järvastaden, Solna. Vill du arbeta i nya fräscha lokaler, kunna vara delaktig i uppbyggnaden av det pedagogiska arbetet och få möjligheten att utveckla dig själv som pedagog då är det här rätt skola för dig!

Fritidsledare, Raoul Wallenbergskolan Järvastaden

Regioner
Utgår

2018-08-26

Ansök nu

Dela detta jobb