skoljobb.se

logo

Fritidsledare till Bergfotens fritidsgård

Företag Tyresö kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-03-28

Ansök nu

Fritidsledare till Bergfotens fritidsgård

Vad vi gör och vill

I Tyresö kommun utgår vi ifrån Tyresöbornas behov och vi vet att det är motiverade medarbetare som är vägen till framgång – vill du bli en av oss?

Här jobbar alla mot samma gemensamma övergripande mål:
Motiverade medarbetare hos Sveriges bästa offentliga arbetsgivare
Kvalitetsförbättringar skapar vi tillsammans, hela tiden
Tyresö levererar bra välfärdstjänster som skapar goda livsvillkor – här finns plats för alla
Hållbar ekonomi – kostnadseffektiv, balanserad och cirkulär

Kultur- och fritidsförvaltningens uppdrag är att erbjuda alla som bor och verkar i Tyresö kommun ett brett och varierat utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Vi står inför spännande utmaningar, såsom byggnation av nya idrottsarenor och utveckling av kreativa mötesplatser för våra medborgare.

På Bergfotens fritidsgård arbetar en medarbetargrupp med hög kompetens och vi har kommunens lägsta personalomsättning. På denna arbetsplats trivs man helt enkelt.

Alla medarbetare är delaktiga i enhetens målarbete. Med kontinuerliga måluppföljningar strävar vi att bli ännu bättre. Alla medarbetare bidrar till att driva verksamheten mot uppsatta mål.

Om tjänsten

På Bergfotens fritidsgård är vi måna om att alla våra verksamheter ska vara berikande, kvalitativa och inspirerande. Vi bedriver öppen verksamhet fyra kvällar i veckan och på uppdrag av äldre- och omsorgsförvaltningen korttidstillsyn för ungdomar 13- 21 år med beviljad LSS insats. Vi samverkar inom- och utanför vår egen förvaltning. All vår verksamhet består av besökarnas inflytande och medbestämmande. Medarbetarna är en viktig resurs för att coacha funktionsnedsatta i att påverka sin livssituation och skapa engagemang för att bredda sina egna intressen. Fritidsledarens arbete utgår från ett salutogent förhållningssätt och människovärdesprincipen- alla människors lika värde.

Som fritidsledare hos oss skapar du möjligheter för funktionsnedsatta att vara delaktiga i samhället. Tillsammans med kollegor bedriver du öppen fritidsgårdsverksamhet, korttidstillsyn, och deltar i samverkansprojekt.

Vem är du?

Vi söker dig som har en fritidsledarutbildning. Vi kommer att lägga stor vikt vid att du har dokumenterad erfarenhet av arbete med funktionsnedsatta. Körkort erfordras.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att samtala med vårdnadshavare och handläggare. Vi ser gärna att du har kunskap av främjande ledarskap och har genomgått fortbildning inom fritidsledarskap. Vi samarbetar mycket med både internt och externt så det är bra om du har erfarenheter av det och gärna känner dig trygg i att arbeta i projektform. Då ett av arbetsuppgifterna är att stötta vår parasportsförening inom innebandy ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete inom idrottsföreningar som ledare och- eller styrelse, främst inom  innebandy. 

Som person har du god samarbetsförmåga, arbetar relationsskapande har en helhetssyn.

Välkommen med din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 28 mars 2023. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Enhetschef Riisa Löfström 08-57828151, Riisa.Lofstrom@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss: https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html.

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss − här trivs nya tankar!

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för bibliotek, fritidsgårdar samt konst- och kulturarrangemang. I vårt uppdrag ingår också kulturskola, föreningsstöd, naturskola samt drift av idrotts- och fritidsanläggningar. Verksamheterna bidrar till utveckling, delaktighet och meningsfull fritid för våra invånare. Vi som arbetar här har alltid individen i fokus och samverkar för att uppnå bästa resultat. Som medarbetare hos oss skapar du mervärde och livskvalitet för Tyresöborna.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform

          Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

          Heltid

Tillträde

          2023-05-22

Löneform

          Månadslön

Antal lediga befattningar

          1

Sysselsättningsgrad

          100%

Ort

          Tyresö

Län

          Stockholms län

Land

          Sverige

Referensnummer

          2023/64

Kontakt

          Riisa Löfström, 08-57828151

Facklig företrädare

          Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer, www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Publicerat

          2023-02-28

Sista ansökningsdag

          2023-03-28

Dela detta jobb

logo
Fritidsledare till Bergfotens fritidsgård

Tyresö kommun