skoljobb.se

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Vi söker en Fritidsledare till Fabriken, Allaktivitetshuset. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Har du den personlighet och professionella kapacitet vi söker? Då kan vi erbjuda dig ett ansvarsfullt arbete i en kommun med framåtanda. Som medarbetare har du en betydelsefull roll i vårt gemensamma mål att ge bästa möjliga service och omsorg till våra medborgare.

Ditt nya jobb

Du kommer att få jobba tillsammans i team med Fabrikens personal som fritidsledare. Här bedrivs ett aktivt och långsiktigt arbete för att ge våra ungdomar en positiv, stimulerande och aktiv fritid där ungdomsinflytande och delaktighet prioriteras högt.

Du kommer att arbeta med uppsökande verksamhet vid högstadieskolorna och gymnasiet för att etablera relationer och jobba med ungdomsinflytande och delaktighet. Fabriken erbjuder aktiviteter för och i nära samverkan med våra ungdomar i huvudsak på kvällstid. Detta görs ofta i nära samarbete med föreningar, studieförbund och andra aktörer som berikar verksamheten. Vår verksamhet grundar sig i barnkonventionen.

I fritidsledaruppdraget ingår arbetsuppgifter som att organisera och genomföra riskhelgs- och lovverksamhet.

Det kommer även att ingå arbetsuppgifter inom olika internationella projekt som Vimmerby kommun driver.

Vi söker dig som

• har erfarenhet av arbete med ungdomar
• van vid att jobba i projektform
• är positiv och kan skapa en god miljö
• kan vara gränssättare och normgivare när oönskade beteenden uppträder
• är entusiasmerande och lösningsfokuserad
• är driven och målfokuserad
• har erfarenhet ifrån internationella projekt 
• har god förmåga att kommunicera i tal och skrift
• har god förmåga att kommunicera på engelska 
• har god samarbetsförmåga
• har b-körkort

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten.

Det är meriterande om du har utbildning som fritidsledare eller motsvarande utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och samverkan i det dagliga arbetet. Hos oss finns möjlighet till en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att alla har lika rättigheter och möjligheter. Du som söker bör dela våra värdeord ansvar, mod och fantasi.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Inför rekryteringsarbetet har Vimmerby kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev. Sista ansökningsdatum är den 29 oktober.

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart du kan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fritidsledare till Fabriken, Allaktivitetshuset

Företag Vimmerby kommun
Regioner
Utgår

2018-10-29

Ansök nu

Dela detta jobb