skoljobb.se

Fritidsledare till Fritid Helsingborg

Regioner
Utgår

2018-09-23

Ansök nu

Fritidsledare till Fritid Helsingborg

Du vill något. Det vill vi med!

Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Fritid Helsingborg arbetar för att skapa ett rikt och varaktigt fritidsutbud för alla i Helsingborg.
Det gör vi genom att erbjuda attraktiva fritidsgårdar och mötesplatser, öppna och tillgängliga idrottsanläggningar, spännande evenemang och upplevelser, och stöd till föreningslivet i staden.

På fritidsgården arbetar vi mot mål i linje med vad nämnden beslutat och gårdens utveckling. Vi jobbar för ungdomsinflytande, fysisk aktivitet och hälsa, och upplevelser som berikar ungdomens fria tid. Vi samarbetar med skola, föreningsliv och andra förvaltningar i staden.

ARBETSUPPGIFTER
Fritid Helsingborg söker fritidsledare till Närlunda fritidsgård, Block 15. Där ditt uppdrag är att erbjuda ungdomar i stadsdelen en attraktiv, trygg och stimulerande mötesplats och en meningsfull fritid.

Som fritidsledare i Helsingborg är du en resurs i lokalsamhället som arbetar främjande och proaktivt för att stärka livskvalitén, demokrati, tillväxt, hälsa, integration, trygghet och miljö.
Din roll är att stödja och coacha deltagarna i genomförandet. Det kan innebära att man tillsammans ordnar aktiviteter av olika slag, allt från sport eller friluftsliv till musik och måleri.

Fritidsledarens arbete är också främjande. Till exempel kan det handla om att vara en viktig del i arbetet mot mobbing och kränkande behandling. Genom att finnas till hands för ungdomar och lyssna och prata om funderingar de har kan man utmana och ifrågasätta beteenden eller åsikter som kan vara kränkande för andra.

Att arbeta för Fritid Helsingborg innebär att du kan ha hela staden som arbetsplats och möta människor i olika åldrar beroende på uppdrag

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har fritidsledarutbildning eller annan utbildning som vi ser som likvärdig.
Du tar egna initiativ, är kreativ och har förmåga att både arbeta självständigt och samarbeta med övrig personal. Du vill ta ansvar för att utveckla den öppna verksamheten. Körkort är ett krav.

Arbetstider och omfattning:
Kväll- och helgtjänstgöring och lägerverksamhet.
Vi söker i dagsläget en fritidsledare på 75%.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Fritidsledare till Fritid Helsingborg

Helsingborgs Stad