skoljobb.se

Fritidsledare till fritidshemmet/fritidsgården Qben

Regioner
Utgår

2018-06-24

Ansök nu

Fritidsledare till fritidshemmet/fritidsgården Qben

Vi söker två nya medarbetare till Qbens tre olika verksamheter, rastverksamhet (årskurs 4-9) under förmiddag för skolans alla elever,

inskriven fritidshemsverksamhet för elever i årskurs 4-6 samt kvällsverksamhet/fritidsgårdsverksamhet för 12-16 åringar.

Tjänsten innefattar arbete dagtid, kvällar och helger. Du är en del av ett team på 6-7 medarbetare med stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten.

Vi ser att du är en kreativ, positiv och drivande person som inte är rädd för att ta tag i saker. Du ska kunna planera och organisera en pedagogisk verksamhet för barnen och fullfölja dina idéer. Du ser vad som behöver göras, får det gjort och ser möjlighet till utveckling.

Då Sollentuna musikklassser har musikprofil ser vi gärna att du har kunskap och erfarenhet av musikaliskt arbete med barn i form av sång och instrumentalmusik.

Fritidshemmet har egna lokaler med bland annat rum för idrott, keramik och musikskapande.

Då vi lagar vårt eget mellanmål krävs att du har vilja att lära dig eller har erfarenhet av att arbeta i kök där hygienregler och hantering av livsmedel är mycket viktiga.

Vi intervjuar fortlöpande, välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:
Fadi Petersson 
tfn: +46 08-57922146 
mob: +46 073-9152695 Åse Mellerstedt, Rektor 
tfn: 08-579 221 02

Sista ansökningsdag:
2018-06-24

Företagets hemsida:
http://www.sollentuna.se

Dela detta jobb

Fritidsledare till fritidshemmet/fritidsgården Qben

Sollentuna kommun