skoljobb.se

Fritidsledare till Helsningborg stad

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-15

Ansök nu

Fritidsledare till Helsningborg stad

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Fritid Helsingborg arbetar för att skapa ett rikt fritidsutbud för alla invånare i Helsingborg stad där
vi erbjuder spännande evenemang, attraktiva fritidsgårdar, tillgängliga idrottsanläggningar, upplevelser och stöd till föreningslivet i staden. Den öppna fritidsverksamheten arbetar för att tillhandahålla och utveckla verksamhet för att skapa en meningsfull fritid och en socialt hållbar livsstil.

Vi arbetar för och med ungdomsinflytande, fysisk aktivitet och hälsa. Upplevelser som berikar ungdomens fria tid. Våra samarbetspartners är bland annat skola, föreningsliv och andra förvaltningar i staden.

ARBETSUPPGIFTER
Är du drivande i ungdomsfrågor och vill arbeta med ungdomar på olika sätt?

Vi arbetar för att skapa en trygg, attraktiv, kreativ och stimulerande miljö för våra ungdomar. En del av våra utmaningar är att hitta nya metoder och förhållningssätt för att nå ut till ungdomar, samt coacha och stödja dessa i planering och genomförandet av aktiviteter och evenemang av olika slag. Detta kan vara allt från sport eller friluftsliv till musik och måleri.

Arbetet är en spännande kombination av samverkan och självständigt arbete samt ansvar. Stort fokus kommer att ligga på att utveckla fritidsverksamheten med ungdomsperspektivet som utgångspunkt.
Att arbeta för Fritid Helsingborg innebär att du kan ha hela staden som arbetsplats och möta människor i alla åldrar. Vi söker dig som ser förändringsarbete som en utmaning och vill vara med och skapa framtidens verksamhet.
Lägerverksamhet och utflykter ingår i tjänsten. Verksamheten kräver att du kan leda, planera och utvärdera ditt eget arbete. Till minst en av tjänsterna ingår det även musikverksamhet och det innebär att du behöver ha god praktisk förmåga inom detta ämne.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har fritidsledarutbildning eller annan utbildning som kan prövas likvärdig.
Stor vikt läggs vid att du är initiativrik, drivande, kreativ och har förmåga att arbeta självständigt och tillsammans med andra.

Som person är du nyfiken, engagerad och van att arbeta självständigt och nytänkande med stor förmåga att samverka och skapa engagemang hos ungdomar.

Du är serviceinriktad och arbetar på ett systematiskt sätt för att nå resultat. Du är även bra på att kommunicera både i tal och skrift. Du har mycket god IT-vana och god kompetens i Officepaketet.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet.

För anställningen som det ingår musikverksamhet vill vi att du är musikkunnig.

Körkort B är ett krav.
Simkunnig är också ett krav, minst Silverbojen.

Arbetstider och omfattning:
Kvälls, helgtjänstgöring samt lägerverksamhet.
Vi söker i dagsläget ett antal fritidsledare på 100 %.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Fritidsledare till Helsningborg stad

Helsingborgs Stad