skoljobb.se

Fritidsledare till Soldalaskolan

Regioner
Utgår

2018-10-22

Ansök nu

Fritidsledare till Soldalaskolan

En dag på jobbet  
Driva och utveckla arbetet på Soldalaskolans fritidshem. Ge barnen en trygg, kreativ och lärande tid på fritids. Ansvara för planering, genomförande och uppföljning av verksamheten. Samarbeta under skoldagen med övriga pedagoger i arbetslaget och göra hela dagen bra för barnen. Pedagogisk dokumentation, föräldrasamverkan, och andra vanliga uppgifter för en fritidsledare på en skola blir en del av din dag.
  
Vem är du?  
Vi söker en glad, ambitiös, tydlig, driftig och initiativrik fritidsledare som är förtrogen med Lgr-11 och skolan/fritidshemmets uppdrag. Vi söker dig som vill vara med och göra Soldalaskolan rolig, trygg och lärorik för alla, som tycker om barn och alltid har deras bästa för ögonen. Du har förmåga att möta barnens behov av trygghet, lugn och ro och utmanande aktiviteter. Du är bra på att hålla struktur, hantera konflikter och göra det trivsamt. Du har ett positivt förhållningssätt och en förmåga att bidra till ett gott arbetsklimat och samarbeta med såväl barn, föräldrar och kollegor.  Det är meriterande att ha erfarenhet eller/och utbildning i idrottspedagogik, trivselledare program, och medling.
 
Vi erbjuder dig   
I Södertälje kommun har vi ett väl utbyggt och strukturerat kompetensutvecklingsprogram för medarbetare inom skola och förskola. Vi vet, genom spår och bevis, att ökad kvalité i undervisningen ger goda skolresultat, en trevlig arbetsmiljö, goda förutsättningar för våra medarbetare att utföra sina jobb och framför allt glada medarbetare och det satsar vi på här hos oss på Soldalaskolan och i stort i kommunen.   
 
Välkommen till oss!  
Soldalaskolan är en skola där elever får möta en lustfylld lärandemiljö där alla känner delaktighet, förtroende och respekt för varandra. Skolan har drygt 600 elever från år F–9. Vi har en öppen skolmiljö för låg och mellanstadiet med tillgång till grupprum. Högstadiet håller till i helt nybyggda, fräscha och ljusa lokaler med tillgång till grupprum och andra utrymmen, lokalerna invigdes i januari 2018. På skolan finns också ett helt nytt bibliotek.  
Varmt välkommen till oss!  
  
Intervjuer sker löpande.  
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Fritidsledare till Soldalaskolan

Södertälje kommun