skoljobb.se

logga

Fritidsledare - timanställning

Regioner
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Fritidsledare - timanställning

Fritidsverksamhet

Arbetsplatsen

Karlsborgs kommun har ett rikt och varierat utbud av kultur, unika historiska miljöer och mötesplatser för kultur- och fritidsverksamhet. Detta ger dig möjlighet till omväxlande upplevelser året om. Aktiva, engagerade och skapande människor är en del av vår livskvalitet i Karlsborg. På den grunden bygger vi vidare och fortsätter att utvecklas som kultur- och fritidskommun. 

Fritidsgården Kabyssen är öppen för ungdomar från årskurs 4 till 18 år och utgör ett naturligt samlingsställe på kvällen för film, spel, musik och umgänge. Kabyssen vill stå för en meningsfull fritid och ett stöd i tonårslivet. På lovdagar anordnas olika aktiviteter och öppettider och plats för aktiviteter är mer flexibelt.

Arbetsuppgifter

Som fritidsledare hos oss ska du, tillsammans med övrig personal, ständigt sträva efter att utveckla och förbättra verksamheten för att skapa en lustfylld och trygg miljö för alla ungdomar. Du stöttar och hjälper ungdomarna att driva på deras egna idéer och kreativitet. 

Vår verksamhet genomsyras av ledorden delaktighet och inflytande. Vi ingår i nätverket KEKS (kvalitet och kompetens i samverkan) där vi aktivt arbetar med ökat inflytande och delaktighet för ungdomsverksamheten.

Det är viktigt att du som söker är flexibel och brinner för att arbeta med barn och ungdomar.

Vi erbjuder dig en rolig och omväxlande tjänst där du tillsammans med de unga får vara med och påverka och göra skillnad. Vi arbetar aktivt för att tillhandahålla en öppen mötesplats och uppdraget kan även handla om att röra sig i samhället på platser där ungdomar finns. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fritidsledarutbildning eller motsvarande och har arbetserfarenhet av arbete i den öppna gårdsverksamheten samt av arbete med ungdomar i behov av särskilt stöd.

Vi vill att du ser möjligheter, tar initiativ och sätter igång nya aktiviteter. Du har en personlig mognad, är lyhörd, kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra.

Då rollen innehåller en stor del dokumentation är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt och har datavana.

Övrigt

Då medarbetare på Fritidsgården kommer i kontakt med barn och unga kommer ett utdrag ur belastningsregistret att behöva visas upp om det blir aktuellt med anställning.

Karlsborgs kommun använder sig av rekryteringsverktyget Varbi för att hantera ansökningar, vilket också är ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. 

Du som funderar på att söka tjänsten är varmt välkommen att höra av dig till oss, men vi undanber oss kontakt från försäljnings- och rekryteringsbolag. 

Rekrytering kan ske fortlöpande under rekryteringsprocessen.

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel - En guldplats helt enkelt, vilket du kan ta del av via film här
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda. Kika gärna in och ta del av vår vardag på vårt Instagramkonto 

Dela detta jobb

logga
Fritidsledare - timanställning

Karlsborgs kommun