skoljobb.se

Fritidsledare vikariat

Företag Solna stad
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-14

Ansök nu

Fritidsledare vikariat

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för stadens kultur- och fritidsverksamhet vilket involverar verksamheter inom såväl fritid, idrott och kultur. Vi strävar alltid efter ett attraktivt utbud, med prioritering för barn och ungdomar.

Om arbetsplatsen

Solna ungdomscafé är en del av kultur- och fritidsförvaltningen i Solna stad. På vår mötesplats kan ungdomar från 16 år och uppåt bl a låna vår dans- och musikstudio eller bara komma och ta en fika. Vi fungerar också som en inkubator för ungas projekt och idéer, internationella såväl som lokala. Här finns också ett jobbtorg där vi arbetar med ungas etablering på olika sätt, t ex med workshops och handledning. Efter skoltid och på lov har vi korttidstillsyn enligt LSS för ungdomar med funktionsvariation. 

Vad innebär arbetet?

Att tillsammans med dina kollegor arbeta i och utveckla verksamheten, framförallt eftermiddagstid.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ser gärna att du har arbetat med ungdomar med funktionsvariation. Du har någon form av pedagogisk utbildning eller motsvarande erfarenhet.

Du....

...är trygg, stabil och har självinsikt. Ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella.

...tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

...arbetar bra med andra människor. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

...planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsrama

Mer information och ansökan

Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Elisabeth Kvist, föreståndare, 072-5833326. Facklig kontaktperson är Merhawi Haile, merhawi.haile@solna.se.

Tjänsten är ett vikariat på 50% med tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2018-12-14. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.

Dela detta jobb

Fritidsledare vikariat

Solna stad