skoljobb.se

Fritidsledare vikariat

Företag Orsa kommun
Regioner
Utgår

2023-06-18

Ansök nu

Fritidsledare vikariat

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. Här finns vildmark runt knuten och kulturen i centrum. I Orsa gör vi saker tillsammans på ett enkelt sätt med nära samverkan och korta beslutsvägar. I Orsa skapar vi med människor, inte för, här finns livskvalitet och vi gör saker möjliga. I Orsa finns gemenskap, mod och skaparkraft.

Inom verksamhetsområdet Samhälle finns avdelningarna för kultur och fritid, arbetsmarknad och integration, infrastruktur samt näringsliv.

Beskrivning

Ungdomens hus arbetar med ungdomar på deras fritid. Vi har två verksamheter, Tio12 för barn på mellanstadiet och 13+ för ungdomar på högstadiet och gymnasiet. Huset är öppet alla vardagar på eftermiddagar och kvällar. Helger kan förekomma. Du arbetar varannan fredagkväll.

Till oss kommer ungdomarna av fri vilja. Vi arbetar för en positiv och kreativ miljö där alla ungdomar är välkomna, alla får synas och vara delaktiga i verksamhetens utformning. I verksamheten deltar omkring 100 ungdomar varje vecka.

Arbetsuppgifter

Du är en stabil vuxen person som tycker om att möta och prata med våra ungdomar. Du är trygg i dig själv och står upp för goda värderingar och de regler som vi tillsammans har satt upp. Du är en god lyssnare och skapar trygga och förtroendefulla relationer med ungdomarna.

Du samarbetar tillsammans med kollegorna i arbetsgruppen med planering och genomförande av verksamheten, men också aktiviteter under skolloven och ibland resor eller evenemang. Vi samarbetar också med andra enheter inom kommunen, t ex biblioteket, samt med olika föreningar.

Kvalifikationer

Du har utbildning till fritidsledare eller motsvarande, alternativt flerårig erfarenhet av arbete med ungdomar. Körkort för personbil är bra men inget krav.

Villkor

Tjänsten är ett vikariat på 60 % fram till 30 juni 2024. Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas innan anställningen påbörjas.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Fritidsledare vikariat

Orsa kommun