skoljobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Sanda skola och fritidshem ligger i hjärtat av Sanda socken med närhet till Gotlands vackra västkust och med närhet till både skog och hav, endast några mil utanför Visbys ringmurar. Sanda skola är en kommunal F-5 grundskola och är en av två skolor inom Klinte/Sanda skolområde. Klinteskolan och den särskilda undervisningsgruppen Hamnen, ingår även i skolområdet. Totalt på våra skolor har vi ca 370 elever och cirka 90 av dom går på Sanda skola. 

Att trivas på sin arbetsplats och att tycka det är kul att gå till skolan är en faktor som är viktig för vår verksamhet, både för personal och elever. Glädje skapar kreativitet och med en stor dos engagemang utvecklar vi våra skolor tillsammans. Vi arbetar systematiskt, långsiktigt och med stöd av aktuell forskning. Vi använder oss av våra egna erfarenheter i ett kollegialt lärande och arbetar för att skapa förutsättningar för våra medarbetare att kunna göra ett bra jobb så att eleverna ska nå sina mål och få goda studieresultat. Du blir en del av ett arbetslag som arbetar för inkluderande lärmiljöer i ett hälsofrämjande elevhälsoperspektiv. 

Utveckling är ett starkt ledord hos oss och vi söker dig som vill vara en del av vårt gäng och som vill kunna påverka ett gott förändringsarbete på en av Gotlands fantastiska skolor!

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter på fritidshem.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en pedagogisk högskoleutbildning till fritidspedagog /grundlärare med inriktning mot fritidshem. Du har lätt att ta egna initiativ, är engagerad och intresserad av barns lärande och utveckling. 

Du gillar att samarbeta och har goda ledaregenskaper. Du bidrar gärna till en utmanande verksamhet där eleverna har inflytande över sin fritids tid. 

Du som söker bifoga legitimation i din ansökan. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet: Vi söker en utvecklingsinriktad och engagerad medarbetare som är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare och elever. Du har också förmågan att arbeta självständigt och målinriktat utifrån fritidshemmets läroplan samt i team tillsammans med övriga kollegor både inom och mellan fritidshemmen och med personal i skolan.

Om Region Gotland
Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning
Arbetsplats
Sanda skola, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid
Tillträdesbeskrivning
Tillträde 2018-08-20
Antal tjänster
1

Kontakt
Minnah Storm
bitr rektor
0700-83 26 41
Jessica Nilsson
Rektor
0498-204883, 0700-832153

Fritidspedagog

Företag Region Gotland
Regioner
Utgår

2018-08-19

Ansök nu

Dela detta jobb