skoljobb.se

Fritidspedagog

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. Välkommen till Smedjebackens kommun

Vi är en kommun som med god och stabil ekonomi som grund och med invånarna i fokus arbetar aktivt med utveckling där målet är bästa möjliga verksamhet. Som arbetsgivare är vår styrka prestigelöshet, dialog och korta beslutsvägar. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan leva upp till vår värdegrund där välkomnande, engagemang, trygghet och framtidstro är våra ledord.

Röda Bergaskolan 

Röda Bergaskolan har ett stort fritidshem med tre avdelningar. Vi finns i samma lokaler som skolan F-3. Personalen på fritidshemmet samarbetar mycket med skolan och deltar i undervisningen under skoltid. 

Arbetsuppgifter
I samarbete med övrig personal ansvara för planering, genomförande, utvärdering och utveckling av verksamheten för elever i fritidshem.
Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten vid fritidshemmet tillsamman med vår personal. Vi vill att du som söker är intresserad av samarbete och att du är flexibel och lyhörd för andras synpunkter.

Kvalifikationer
Att du är utbildad fritidspedagog eller grundskollärare.
Att du är väl förtrogen med fritidspedagogens uppdrag.
Att du ser rasterna som en viktig del av våra barn/elevers utbildning.
Att du är väl förtrogen med LGR 2011
Att du är väl förtrogen med dagens digitala verktyg och ser det som en naturlig del i skolans värld.  

Personliga egenskaper
Att du kan skapa utvecklande lärandemiljöer för att möta individen och gruppen
Att du är positiv och bjuder på dig själv - kollegialt lärande
Att du tycker om att "tänka om och tänka nytt" vågar gå utanför ramarna. 

Vi erbjuder
Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare, vilket även innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår personalförening, Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.
Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.
All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.
Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter kundservice. 

Kontaktinformation
Kommunal exp, 010 - 4428179

Britta Lindqvist , Lärarförbundet, 070-658 26 75

Lena Folkebrant, Rektor, 0240 - 66 02 23

Rolf Gustavsson, Rektor, 0240 - 660212

Arbetsplats
Bergavägen 6

777 31 Smedjebacken

Dela detta jobb

Fritidspedagog

Smedjebackens kommun