skoljobb.se

Fritidspedagog

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. Välkommen till Smedjebackens kommun - porten till Dalarna!

Våra styrkor är prestigelöshet, dialog och korta beslutsvägar. Som medarbetare hos oss blir du en viktig samhällsbyggare, någon som gör skillnad. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan leva upp till vår värdegrund där välkomnande, engagemang, trygghet och framtidstro är ledord. Smedjebacken erbjuder bra boende och våra många föreningar, eldsjälar och entreprenörer bidrar till livskvalitet, sammanhållning och levande traditioner i hela kommunen. 

Fritidshem Söderbärke 

Fritidspedagog på Fritidshemmet i Söderbärke.
Fritidshemmet i Söderbärke är beläget i Brustorpet-området, mitt i centrala Söderbärke. Precis intill Solhyttans förskola som man även delar gård med.

Arbetsuppgifter
Vi söker Fritidspedagog. Anställningen är tillsvidare på 100%.
Placering är på Fritidshemmet och på skolan, del av dag.

Vi kommer att utföra löpande intervjuer allt eftersom ansökningar kommer in.

Kvalifikationer
Du är behörig fritidspedagog och väl förtrogen med läroplanen och fritidshemmets uppdrag. Har du erfarenhet i rollen ser vi det som meriterande. 

Personliga egenskaper
Du har goda ledaregenskaper
Du tycker om att samarbeta och ser vinster i att tillsammans arbeta mot
uppsatta mål.
Du möter alla elever/barn utifrån deras individuella förutsättningar

Vi erbjuder
Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare, vilket även innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår personalförening, Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Att förvalta det vi värna om ser vi som självklart och vi är stolta över vårt finska förvaltningsområde där du som finsktalande får mer än gärna stärka upp med din kunskap. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare 
 
Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.
Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.
All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.
Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter kundservice. 

Kontaktinformation
Fredrik Hedlund, Rektor, 0240-66 04 72

Josepine Molin, Rektor, 0240-66 04 71

Sara Waller, Lärarförbundet, 0240-66 04 80

Arbetsplats
Kyrkogatan 4

777 60 Söderbärke

Dela detta jobb

Fritidspedagog

Smedjebackens kommun