skoljobb.se

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. 

Välkommen till Smedjebackens kommun!
Vi är en kommun som med god och stabil ekonomi som grund och med invånarna i fokus arbetar aktivt med utveckling där målet är bästa möjliga verksamhet. Som arbetsgivare är vår styrka prestigelöshet, dialog och korta beslutsvägar. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan leva upp till vår värdegrund där välkomnande, engagemang, trygghet och framtidstro är våra ledord. 

Vinsboskolan

I norra delen av Smedjebackens kommun ligger Morgårdshammar. Här finns Vinsboskolan år F-6.  Området runt skolan erbjuder lek- och vandringsvänlig skog med bäckar för vattenlek. Skolan är nära granne till lantdjur.
Höstterminen 2019 har skolan ca 220 elever.
På promenadavstånd finns vattendrag och Hagvallen som erbjuder friidrottsaktiviteter under den varma årstiden och skridsko och skidåkning under vintern.
Stora gräsplaner och asfalterade ytor erbjuder variation för lek och spel. Bebyggelsen omkring skolan består till största delen av villor men omfattar även hyreshusområden.

Arbetsuppgifter
I samarbete med övrig personal ansvarar för planering, genomförande, utvärdering och utveckling av verksamheten för elever i skolan och fritidshemmet. Följa läroplanens del kring fritidsverksamheten.

Kvalifikationer
Fritidspedagogexamen eller grundskollärarexamen med behörighet att undervisa i fritidshem. Kompetens inom specialpedagogik och/eller läs-och skrivutveckling är önskvärd.

Personliga egenskaper
Att du som personen är drivande och sätter stort värde i att följa läroplanens mål inom fritidsverksamheten. Stor flexibilitet och stort engagemang att vilja jobba med alla barn, oavsett förutsättningar. Att du som person ser barnet i kollektivet.

Vi erbjuder
Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare, vilket även innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår personalförening, Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.

Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter support. 

Kontaktinformation
Anita Kurkela, Lärarnas Riksförbund, 0240-660 268

Marie-Louise Betti, Lärarförbundet, 0240-660 268

Helene Nordström, Rektor , 0240-66 02 09

Arbetsplats
Högstensgatan 17

777 50 Smedjebacken

Fritidspedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-04-19

Ansök nu

Dela detta jobb