skoljobb.se

Fritidspedagog alt. lärare mot fritidshem till Nakterhusskolan

Ansök nu

Fritidspedagog alt. lärare mot fritidshem till Nakterhusskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Snart öppnar Nakterhusskolan i Vega!

I augusti 2020 öppnar helt nybyggda Nakterhusskolan i Vega!

Inför höstterminen söker vi nu fritidspedagoger alt. lärare mot fritidshem.

Vill du vara med och bidra till uppbyggnaden av en välfungerande skola där studiero, trygghet och trivsel står i fokus? Där ansvarskultur, sammanhållning och engagemang utgör stöttepelarna och där höga och positiva förväntningar ställs på elever, vårdnadshavare och medarbetare? Bra, då är du varmt välkommen med din ansökan!

Produktionen av skolbyggnaden pågår för fullt och skolan kommer bl.a. vara utrustad med eget tillagningskök, idrottshall, musiksal, slöjdsalar, bibliotek samt hemkunskapssal.

Nakterhusskolan ligger centralt i Vega med direkt närhet till goda kommunikationer. Pendeltågstationen i Vega ligger ca. 250 meter från skolan.

Nu söker vi dig som vill vara från första början, som vill ges möjlighet att vara med och utforma verksamheten och bygga en väldigt bra skola från grunden!

Arbetsuppgifter

Som fritidspedagog alt. lärare mot fritidshem är du en viktig medarbetare för att få samverkan mellan skoltid och fritidstid att fungera. Du tar ansvar för planering, genomförande och uppföljning/utvärdering av verksamheten som bedrivs på fritidshemmet och du arbetar nära skolans klasslärare.  

I samarbete med skolledning och kollegor tar du ett gemensamt ansvar för alla skolans elever och arbetar för att skapa en god atmosfär och stämning bland eleverna liksom på skolan i allmänhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är fritidspedagog alt. lärare mot fritidshem.

Du är en engagerad, driven och positiv person som hittar kvalificerade lösningar på eventuella utmaningar. Du är strukturerad och samtidigt kreativ. Du förstår vikten av fungerande relationer med elever och deras vårdnadshavare. Du är självgående men värdesätter också betydelsen av att ha goda kollegor i din omgivning.

Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

Fritidspedagog alt. lärare mot fritidshem till Nakterhusskolan

Haninge kommun