skoljobb.se

Fritidspedagog/Barnskötare

Företag Vindelns kommun
Regioner
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Fritidspedagog/Barnskötare

I Vindelns tätort ligger Älvbrinkens skola. Skolan består, förutom de två byggnaderna, av en fantastisk utemiljö med både gräsplaner, asfaltsytor och inpå knuten även en skolskog samt Vindelälven.

Undervisning bedrivs för elever från förskoleklass och upp till årskurs 5 samt även träningsklass.

Älvbrinkens skola erbjuder varje elev en möjlighet att utvecklas och lära utifrån sina egna förutsättningar. Detta i en stimulerande lärmiljö med trygghet, bra bemötande, gott kamratskap och kompetent personal. Vi i personalen jobbar för att alla elever ska känna sig sedda och bekräftade. Det ska vara roligt att gå till skolan varje dag!

Vi söker nu en fritidspedagog, alternativt barnskötare, till våra fritidshem. Tillsammans med dina kollegor planerar och genomför du verksamheten inom fritidshemmet och i tjänsten ingår skolsamverkan. Anställningen avser ett vikariat tom 2020-01-31 med möjlighet till förlängning och avser deltid ca 75 %. Arbetstiden är schemalagd och såväl öppning som stängning av verksamheten ingår.Tillträde eller enligt överenskommelse.


Du är utbildad Fritidspedagog/Förskollärare alternativt Barnskötare eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Den som söker jobb i Vindelns kommun får gärna ha intresse av att även tjänstgöra som deltidsbrandman.

Denna rekrytering sker helt genom Vindelns kommuns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Vänligen respektera detta.

Ansökan sker via länken nedan.

Dela detta jobb

Fritidspedagog/Barnskötare

Vindelns kommun