skoljobb.se

Vi som arbetar i Lysekils kommun har några av Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Vårt jobb är att ge invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På www.livetilysekil får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut.

Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.

Beskrivning
Skaftö skola är en landsbygdsskola som ligger i samhället Grundsund på ön Skaftö.

Det är en liten skola med ca 90 elever från förskoleklass till åk 6.

Skolan har mycket goda resultat och studiero och motivation genomsyrar verksamheten.

Skolans arbete präglas av den byggd som den ligger i. Närheten till havet och till marin forskning gör att vi arbetar med att starta upp en marin profilering. I det arbetet har vi kontakter med det lokala näringslivet och forskningsstationer som ligger på Skaftö. Vårt mål är att våra elever skall ha god kännedom om sin lokala kultur, få förståelse för hur den marina miljön påverkas av oss och att detta kommer att prägla dem i framtiden.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor skall du planera, utveckla och utvärdera fritidsverksamheten. Under hela skoldagen skall du bidra till att skapa en trygg, kreativ och lärande miljö där eleven utvecklas på bästa sätt. Arbete främst mot fritidshemmet men även i skolan.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand en fritidspedagog eller förskollärare alternativt  annan pedagogisk utbildning som kan anses vara likvärdig.  

 Viktigt för oss är att du både kan arbeta självständigt och samarbeta med övriga kollegor på skolan. Vi ser gärna att du även vill ta del av det gemensamma arbetet med skolans profilering.

Det är viktigt att ha du har ett pedagogiskt arbetssätt och en helhetssyn kring eleverna för att kunna stimulera eleverna till en god social utveckling och ett lärande. Du måste dela vår uppfattning om att alla elever är utvecklingsbara och att en god miljö stimulerar detta.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Villkor
Innan anställning kan ske lämnar du lärarlegitimation eller examensbevis samt utdrag ur belastningsregistret

Rekrytering kan ske löpande varför du inte bör vänta med att skicka in din ansökan.

Välkommen att söka!

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Fritidspedagog eller Förskollärare

Företag Lysekils kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-21

Ansök nu

Dela detta jobb