skoljobb.se

Fritidspedagog (eller liknande) med ett reellt inflytande sökes till Lyngåk

Företag Halmstads kommun
Regioner
Utgår

2018-10-26

Ansök nu

Fritidspedagog (eller liknande) med ett reellt inflytande sökes till Lyngåk

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de snart 100 000 kommuninvånarna ska trivas och utvecklas. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden.

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 14 300 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är en engagerad pedagog och som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Som pedagog driver du tillsammans med dina kollegor det pedagogiska arbetet i enlighet med våra styrdokument.

Du ges möjlighet att ta del av och bli aktiv i vår pedagogiska idé DIA-modellen (Delaktighet, Inflytande och Ansvar). DIA-modellen ger eleverna ett reellt inflytande över arbetssätt, arbetsformer och verksamhetens innehåll. Den möjliggör att man ser helheten i förskolans uppdrag och ger stöd i arbetet med att följa läroplanens intentioner samtidigt som verksamheten kvalitetssäkras.
För några år sedan togs Lärsynten ( Ledarskap + Erfarenheter + Medskapande + Kunskap = Utveckling och Lärande) fram och skapades i en process med alla pedagoger i verksamheten, och den har sedan dess gett oss stöd och vägledning såväl i vårt dagliga arbete som i pedagogiska forum och studiedagar.
Vi söker dig som vill utmana och utmanas tillsammans med blivande kollegor!
I Harplinge – Steninge har vi ett utvecklingsarbete med 1-12 års perspektiv som utgår från vår helhetsidé Lärsyntesen och DIA-modellen. Vårt syfte är att alla medarbetare ska känna möjlighet till ett reellt inflytande över utvecklingsarbetet i våra verksamheter vilket i sin tur skapar motivation, engagemang och ett ansvarstagande.

https://vimeo.com/90745047
DIA-modellen on vimeo

KVALIFIKATIONER
Examen som fritidspedagog eller lärare med fritidshemsbehörighet. Eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Fritidspedagog (eller liknande) med ett reellt inflytande sökes till Lyngåk

Halmstads kommun