skoljobb.se

Fritidspedagog för fritidshem till Muskö skola

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-07-31

Ansök nu

Fritidspedagog för fritidshem till Muskö skola

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning av verksamheten

Ute i Haninges fantastiska skärgård ligger mysiga Musköskola och förskola naturskönt vid skog och hav. På skolan finns  46 elever och 23 barn på förskolan. Enheten ingår i området Skärgårdsskolorna och har ett nära samarbete med Dalarö skola och förskola.

Ditt uppdrag

Du ansvarar för att utveckla och driva verksamheten på skolans fritidshem. Tillsammans med personalen på skolan och förskolan arbetar ni för att skapa den bästa verksamheten för våra elever. Tillsammans med lärarna anpassar ni verksamheten så att skoldagen erbjuder utveckling av kunskaper och möjliggör en bra balans mellan aktivitet - rörelse - vila. Ditt uppdrag blir att särskilt utveckla aktiviteter som bjuder in till delaktighet och inflytande. Kommunikation med vårdnadshavare, dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete ingår i arbetsuppgifterna.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad lärare mot fritidshemmet  eller fritidspedagog och har erfarenhet av arbete på fritidshem/undervisning av de yngre åldrarna eller annan erfarenhet av arbete med barn och unga.   

Din kompetens

Du är engagerad och brinner för att göra skillnad för barn och ungdomar. Elevernas bästa är alltid i fokus.  Du är ansvarstagande, driven och strukturerad. Samarbete med kollegorna är självklart för dig och du är en god kommunikatör. Du är lyhörd, lyssnar, kommunicerar och löser konflikter. Du tar med eleverna i planering av verksamheten. Du förstår och är ödmjuk inför att vårdnadshavarna anförtror oss med det finaste de har och tar det uppdraget på största allvar.

Vi erbjuder dig

Ett utvecklande arbete på en liten skola tillsamman med engagerad personal i en fantastisk skärgårdsmiljö. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset och friskvårdscheckar.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Villkor: Semestertjänst, månadslön.

OM TJÄNSTEN
Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning: Deltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 60-80%

Ort: Muskö

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2020/270

Kontakt: Michaela Otterström
08-606 51 05

Facklig företrädare:
Fackliga representanter nås via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2020-05-29

Sista ansökningsdag:
2020-07-31

Dela detta jobb

Fritidspedagog för fritidshem till Muskö skola

Haninge kommun