skoljobb.se

Fritidspedagog/fritidslärare/fritidsledare

Företag Lunds kommun
Regioner
Utgår

2018-11-23

Ansök nu

Fritidspedagog/fritidslärare/fritidsledare

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

ARBETSUPPGIFTER
Att planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet på fritidshemmet.
I arbetet ingår även viss tid i klass.
Du kommer att arbeta tillsammans i arbetslag med andra pedagoger med placering på Munspelets skola.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/fritidsledare eller har erfarenhet av att arbeta på fritidshem och som därmed förstår fritidshemmets uppdrag.
Du ska vara intresserad av och tycka att det är roligt med heldagsomsorg. Du kan samverka med vårdnadshavare och tillsammans med personalen driva verksamheten med utgångspunkt i läroplanen för att hjälpa
barnen att bli trygga, kreativa och nyfikna. Du använder utemiljön som en lärande miljö.
Du kan arbeta självständigt men kan också arbeta i lag. Du tar ansvar för din del samtidigt
som du ser till helheten i ett F-3-perspektiv. Erfarenhet från arbete i skolan och BFL(Bedömning För Lärande) och Unikum samt G-suite är meriterande.

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Dela detta jobb

Fritidspedagog/fritidslärare/fritidsledare

Lunds kommun