skoljobb.se

Fritidspedagog /Grundlärare fritidshem med inriktning slöjd

Företag Lunds kommun
Regioner
Utgår

2018-06-21

Ansök nu

Fritidspedagog /Grundlärare fritidshem med inriktning slöjd

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Hubertusgården är en F–6-skola belägen i ett lugnt och bilfritt område. Skolan är byggd 1976 och i ett plan. Vi har det här läsåret äntligen flyttat in i våra totalrenoverade lokaler då hela skolan nu är färdigrenoverad.

Utemiljön är grön med många träd och buskar, samt stora lekytor för barnen. Skola och fritidshem är integrerade och har gemensamma lokaler.

På Hubertusgården har vi elevernas kunskapsutveckling i fokus. Vårt utvecklingsarbete har sin bas i BFL (bedömning för lärande). Inom ramen för BFL utvecklar vi undervisningen genom kollegialt lärande i samtalsgrupper.

Utöver att utveckla formativa metoder där elever och pedagoger bland annat arbetar med återkoppling på olika sätt, betonas också arbete med att öka elevernas inflytande över sitt lärande samt ett språkutvecklande arbetssätt.

ARBETSUPPGIFTER
Du ska inom arbetslag arbeta som lärare/fritidspedagog i skola och inom fritidshemsverksamhet. Planera, bedriva och utvärdera pedagogiskt arbete i enlighet med gällande läroplan samt utföra inom yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Vi söker en lärare som ska undervisa årskurserna 3-6 i slöjd. Du ska ha god förmåga att stimulera elevernas kreativitet och att utforma undervisningen i slöjd så att elevernas tilltro till sin egen förmåga stärks.

Du planerar, genomför, dokumenterar och utvärderar undervisningen enligt gällande styrdokument.

Du samverkar och utvecklar arbetsmetoder för ett lustfyllt lärande med hög måluppfyllelse för eleverna. Du skapar en arbetsmiljö för eleverna som präglas av trygghet, studiero och förtroende.

För att trivas och göra ett bra arbete hos oss behöver du ha lätt för att samarbeta med såväl personal som elever. Du har erfarenhet av att möta elever med olika språklig bakgrund och varierande förkunskaper. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju innan ansökningstiden har gått ut.

Vi ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Fritidspedagog/Lärarexamen med inriktning fritidshem och slöjd. Du är flexibel, engagerad i ditt arbete och vågar pröva nya vägar.

Du tar ett stort ansvar för fritidshemsverksamheten, är analytisk, innovativ och har energi att förändra för elevernas lärande hela dagen.

Du har ett helhetsperspektiv på elevens utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du är en person med personlig mognad som har god samarbetsförmåga med intresse och kompetens att bedriva utvecklingsarbete både i ditt ämne och i fritidshemsverksamheten.

Du skapar goda relationer till alla elever och hittar varje elevs inre drivkraft. Du ser hela eleven och arbetar med elevens personliga utveckling och lärande i samspel med kunskapsutvecklingen.

Då vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Sysselsättningsgrad: 100%
Ange löneanspråk i ansökan

Dela detta jobb

Fritidspedagog /Grundlärare fritidshem med inriktning slöjd

Lunds kommun