skoljobb.se

Fritidspedagog/grundlärare i fritidshem med inriktning bild

Företag Lunds kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-20

Ansök nu

Fritidspedagog/grundlärare i fritidshem med inriktning bild

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Skolområdet Järnåkra/Klostergården är beläget i centrala och södra delarna av Lund. I området finns ett flertal förskolor och grundskolor.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en fritidspedagog/grundlärare i fritidshem som vill arbeta med våra elever i åk 4-6. En del av tjänsten kan också innehålla undervisning i bild för åk 4-6. Som Fritidspedagog/Grundlärare i fritidshem hos arbetar du tillsammans med andra drivna och engagerade kollegor, både grundskollärare och fritidspedagoger. Ni arbetar tillsammans för barn och elevers lärande och utveckling utifrån LGR11. Arbetslagets främsta uppgift är att skapa en helhet kring eleven och arbeta för tillgängliga lärmiljöer för alla elever.
Genom ditt engagemang kommer du att leda och stimulera våra elever till både kunskapsutveckling och social utveckling. Ditt ledarskap kännetecknas av lyhördhet för elevernas individuella behov, intresse och utveckling

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är fritidspedagog eller som har Grundlärarutbildning i fritidshem och som har lärarlegitimation utfärdat av skolverket. Meriterande är behörighet i bild.
Som person är du flexibel och initiativrik. Du är också kommunikativ, har lätt för att samarbeta och har god social kompetens. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Dela detta jobb

Fritidspedagog/grundlärare i fritidshem med inriktning bild

Lunds kommun