skoljobb.se

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Grycksboskolan är en F-6 skola med ca 180 elever varav ca 100 är inskrivna på skolans fritidshem. På Grycksboskolan arbetar ca 20 medarbetare. 

Skolan ligger i Grycksbo drygt en mil utanför Falun och bussförbindelserna hit är goda. Här finns en stor fin skolgård som rymmer lekpark, hinderbana, två grusplaner, basketplan, grönområden och en stor skog som barnen leker i på rasterna. I fastigheten finns gym, boulebana, aula och idrottshall. I nära anslutning till skolan finns Tansvallens idrottsplats med motionsspår, fotbollsplan och bandyplan. Samhällets badplats ligger också på gångavstånd från skolan.

Vi arbetar i tre olika arbetslag men med ett tätt samarbete arbetslagen emellan. Personalgruppens arbete präglas av en stark vilja att hjälpas åt för barnens bästa. Vi tycker att värdegrundsarbete och elevernas psykiska och fysiska välmående är en förutsättning för lärande och lägger stor vikt vid att våra elever ska trivas i skolan.

På fritidshemmet arbetar i dag 2 fritidspedagoger, 1 förskollärare och 3 fritidsledare och eftersom skolan växer letar vi nu efter en till medarbetare som kan komplettera de befintliga arbetslaget.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med de andra fritidspedagogerna och fritidsledarna kommer du att planera, genomföra och utvärdera undervisningen på fritidshemmet. Ni delar också på andra arbetsuppgifter såsom beställningar, elevscheman osv. I uppdraget ingår också samverkan med förskoleklass och grundskola.

Tillräckliga kvalifikationer
I första hand ser vi att du har en lärarlegitimation med behörighet att undervisa i fritidshem. Men vi är också intresserade av dig som har annan pedagogisk utbildning alternativt är utbildad/outbildad fritidsledare. Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är lugn, trygg och stabil och ser positivt på tillvaron. Du är en problemlösare som också är flexibel, samarbetsvillig och uthållig. Det är också ett plus om du intresserad av friluftsliv och utomhusaktiviteter i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering.

Meriterande kvalifikationer

-behörighet att undervisa i fritidshemmet.

-ett stort intresse för skolutveckling.

Anställningsvillkor
Tillsvidaretjänst heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar
Biträdande rektor Sara Olsson 023 - 877 15 sara.s.olsson@falun.se

Fackliga företrädare

Ombud lärarförbundet Susanna Klint 023 - 868 12 susanna.klint@falun.se

Ombud kommunal Jesper Hell 023 - 868 12 jesper.hell@falun.se

Kontaktinformation
Sara Olsson, Biträdande rektor, 023-87715

Arbetsplats
Hantverkaregatan 6

791 60 Falun

Fritidspedagog Grycksboskolan

Företag Falu kommun
Regioner
Utgår

2019-10-18

Ansök nu

Dela detta jobb