skoljobb.se

Fritidspedagog Internationella Engelska Skolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Fritidspedagog Internationella Engelska Skolan

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 39 schools and around 28,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

Fritidspedagog till Internationella Engelska Skolan i Skellefteå

På internationella Engelska Skolan Skellefteå är vi ett team som drar åt samma håll. För att tycka om att jobba hos oss bör du dela vår övertygelse om vikten av tydliga värderingar, kollegialt lärande och gemensamma rutiner och förhållningssätt. We sing the same song.  

IES är stolta över sina medarbetare och har tagit fram en metod för att skapa en lugn och trygg skolmiljö. Detta gör att våra lärare får mer tid till att dela sin kunskap, både med elever och kollegor. Din egen undervisning som pedagog från Sverige sker på svenska men kollegor emellan talar vi engelska. 

Vi söker en fritidspedagog till vårt team! 

> 1 tjänst på heltid. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 1 februari eller enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas de första 6 månaderna. 

Tjänstebeskrivning

På Internationella Engelska Skolan ser vi skola och fritidshem som en enhet. Vårt mål är att ge alla elever en samlad skoldag där alla elever ska  erbjudas en variation av arbetssätt, uttrycksformer och lärmiljöer som integrerar omsorg och lärande.IES Fritidshem har ett starkt samarbete med skolan och ingår i arbetslaget F-3. Fritidsverksamheten består av planerade fritidsaktiviteter (Clubs) som är kopplade till elevernas aktuella mål i skolan samt deras intressen. 

I din roll som fritidspedagog har du, tillsammans med dina kollegor, ansvar för att planera, undervisa och utvärdera elevernas tid på fritidshemmet. 

IES Skellefteå är en tvåspråkig skola där vi jobbar tillsammans, personal och elever, i en internationell miljö.  Du bör känna dig bekväm med att kommunicera med både elever,  deras familjer och personal på engelska. 

Om du har intresse för idrott och hälsa kan tjänsten kombineras med ett övergripande ansvar för idrott för hela F-3 tillsammans med vår idrottslärare.  

Vem är du?

- Du har grundlärarexamen med inriktning mot arbete i fritidshem eller annan äldre utbildning som ger dig behörighet att arbeta i fritidshem
- Du har kunskaper om och delar Internationella Engelska skolans värderingar och etos*
- Du har erfarenhet från arbete i fritidshem.
- Du brinner för utveckling och ett kollegialt arbetssätt.

*För mer information om vår skola, vänligen se www.skellefteå.engelska.se

Vi ser fram emot din ansökan vilken du sänder till recruitment.skellefteå@engelska.se. Glöm inte att bifoga både CV och personligt brev. Märk ansökan med ”IES Skellefteå fritidspedagog 2021".

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så skicka in din ansökan redan idag. Endast aktuella kandidater kommer att bli kontaktade.

Dela detta jobb

Fritidspedagog Internationella Engelska Skolan

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB