skoljobb.se

Fritidspedagog/Lärare i fritidshem 100%

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-24

Ansök nu

Fritidspedagog/Lärare i fritidshem 100%

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Arbete på fritidshem samt med skolfritids i Färjestaden.

Under nästa läsår kommer vi att arbeta med att utveckla våra rastaktiviteter och att arbeta med mer rörelse under skoldagen som prioriteringsområde. All personal på fritidshemmen har genomgått skolverkets modul läslyftet för fritidshem och det ska vi fortsätta arbeta med på alla avdelningar.

Vi arbetar med åldersindelade fritidshem för att kunna erbjuda en verksamhet som passar alla.

KVALIFIKATIONER
Som fritidspedagog hos oss är det viktigt att vara flexibel och engagerad.

Vi söker dig som trivs att arbeta i arbetslag med både lärare, förskollärare och fritidspedagoger och som brinner för en verksamhet för våra elever.

Du innehar fritidspedagogutbildning.

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Fritidspedagog/Lärare i fritidshem 100%

Mörbylånga kommun