skoljobb.se

Fritidspedagog/ lärare i fritidshem

Företag Region Gotland
Regioner
Utgår

2019-08-25

Ansök nu

Fritidspedagog/ lärare i fritidshem

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Lyckåkerskolan blir en F-3-skola från och med HT 19. 
Vi söker nu två medarbetare som vill jobba i arbetslag årskursvis med olika professioner. 
Vi satsar på att utveckla gemensam pedagogik för skola/fritidshem. 
Rastpedagog uppdrag är en del i detta.

Arbetsuppgifter

Tycker du det skulle vara roligt att vara med och utveckla nya Lyckåker? Vi kommer att arbeta mycket med att utveckla våra arbetslag. Vi vill skapa en helhet över dagen för barn och personal. Utveckla vårt arbetssätt och pedagogik. Vi ska arbeta utifrån en helhetssyn på varje elevs lärande och utveckling, där mående, sociala sammanhang och kunskapsinlärning hänger ihop, och är beroende av varandra.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker är en ansvarstagande person som tycker om att utvecklas och arbeta i arbetslag. Du är social och har lätt för att samarbeta. 
Du har fritidspedagogutbildning.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Åsa Olofsson
Biträdande rektor
0705278851

Dela detta jobb

Fritidspedagog/ lärare i fritidshem

Region Gotland