skoljobb.se

Fritidspedagog/ Lärare i fritidshem

Ansök nu

Fritidspedagog/ Lärare i fritidshem

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?ARBETSUPPGIFTER
Färjestadens skola, fritidshem:
Arbete på fritidshem och under skoltid för våra elever i åk2.
Arbetet är på dagtid och innebär alla vanligt förekommande arbetsuppgifter på fritidshemmet som tex fritidsgympa, halvklasser, friluftsliv, mellanmål osv. Det är en fördel om du vill vara med och utveckla våra rastaktiviteter som vi har extra fokus på detta läsår.
Vi arbetar med åldersindelade fritidshem för att kunna erbjuda en verksamhet som passar alla åldrar.


KVALIFIKATIONER
Som fritidspedagog hos oss är det viktigt att vara flexibel och engagerad. Vi söker dig som trivs att arbeta i ett arbetslag som brinner för en rolig och utvecklande verksamhet för våra elever.

Utbildning till Fritidspedagog/lärare i fritidshem, gärna med behörighet i idrott eller hemkunskap.

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Fritidspedagog/ Lärare i fritidshem

Mörbylånga kommun