skoljobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Västerhejde skola ligger naturskönt ca 5 km söder om Visby. Vi har en stor skolgård med möjligheter till lek på både grönområde och gräsbevuxen fotbollsplan men även plats för bandy, basket och dylikt på asfaltsplan. 

Närheten till vår skolskog ger oss fantastiska möjligheter att arbeta med en av skolans profilområden som är miljö. Vårt andra område är internationalisering. 

Elevinflytande, hälsa och genus är skolans prioriterade mål. 

Vi har ca 270 elever från förskoleklass till åk 6.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en fritidspedagog/lärare på fritidshem för undervisning på fritidshemmet på Västerhejde skola. 

Till Västerhejde skola ska alla barn komma med glädje och de ska känna sig trygga. Vi tror att du som söker vill bidra med dina kunskaper och ditt engagemang för att skapa en lärmiljö som möjliggör detta.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en pedagogisk högskoleutbildning till fritidspedagog /grundlärare med inriktning mot fritidshem. Du har lätt att ta egna initiativ, är engagerad och intresserad av barns lärande och utveckling. 

Du tycker om att samarbeta och har goda ledaregenskaper. Du bidrar gärna till en utmanande verksamhet där eleverna har inflytande över sin fritids tid. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker en utvecklingsinriktad och engagerad medarbetare som är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare och elever. Du har också förmågan att arbeta självständigt och målinriktat utifrån fritidshemmets läroplan samt i team tillsammans med övriga kollegor både inom och mellan fritidshemmen och med personal i skolan. 

Du som söker bifoga legitimation i din ansökan.

Om Region Gotland
Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning
Arbetsplats
Västerhejde skola, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning

Omfattning
Heltid
Varaktighet
Tillträde snarast, varaktighet tom 2019-06-30
Antal tjänster
3

Kontakt
Eva-Karin Rönnfors
Rektor
0498-204826

Ansökan
Arbetsgivarens referensnummer
A802435
Sista ansökningsdatum
2018-08-19

Fritidspedagog/ lärare i fritidshem

Företag Region Gotland
Regioner
Utgår

2018-08-19

Ansök nu

Dela detta jobb