skoljobb.se

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Vi söker 1 Fritidspedagog till Rumskulla skola/fritidshem.

Arbetsuppgifter

I ditt uppdrag ingår bland annat att vara resurs i klass, planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån fritidshemmets styrdokument och elevernas behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övriga fritidshems- och skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltat aktivt i fritidshemmets utvecklingsarbete.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha god förmåga att samarbeta, vara lyhörd och ha lätt för att sätta dig in i andra människors perspektiv. Du behöver vara trygg i dig själv, stabil och ha god självinsikt. Det är också viktigt att du är flexibel och lätt kan anpassa dig till ändrade omständigheter i veksamheten. du har god förståelse för hur barn tar till sig kunskap och om olika förutsättningar i lärandet. du har lätt för att ta initativ och sätta igång aktiviteter i verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fritidspedagogexamen eller är legitimerad lärare för fritidhem. Du har god insikt och kunskap i fritidshemmens styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du anpassar ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den indivuduella elevens behov eller elevgruppens behov. du gör den pedagogiska verksamheten både rolig, inspirerande och utmanande. Erfarenhet är en merit.

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Anställningens omfattning

Anställningsform:Visstidsanställning, vikariat
Sysselsättningsgrad:100%  
Tillträde:Snarast.

Ansökan

Sista ansökningsdatum:2018-09-14

Ansök snarast då intervjuer sker löpande

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. 

Barn- och utbildningsförvaltningen

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för alla pedagogiska verksamheter, från förskola till högskola, och ansvarar även för svenska för invandrare (sfi) och samhällsorientering för nyanlända. Vårt gemensamma mål är att Vimmerby kommuns barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Vår vision är "Vi gör vårt bästa, vi lyckas, vi lär oss massor och tillsammans når vi toppen!"  Vi tycker det är viktigt med ett öppet klimat där vi lär oss av varandra i vardagen genom att ge och ta feedback, diskutera erfarenheter och prova nya idéer. Läs mer om oss och om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida: www.vimmerby.se

Fritidspedagog/Lärare i Fritidshem

Företag Vimmerby kommun
Regioner
Utgår

2018-10-07

Ansök nu

Dela detta jobb