skoljobb.se

Fritidspedagog/ lärare i fritidshem, Sofia skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-21

Ansök nu

Fritidspedagog/ lärare i fritidshem, Sofia skola

 

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen att söka tjänst på en av Stockholms vackraste innerstadsskolor. Sofia skola på östra Södermalm. Skolan är populär, många vill ha sina barn här och idag har skolan ca 900 elever i skolåren F-9 och ca 130 anställda. En bra verksamhet, god stämning och entusiastiska medarbetare utmärker skolan. Samtliga skolans tillsvidareanställda lärare har legitimation. Elevens bästa är ledstjärnan i de beslut vi fattar. Vi vill ge alla våra elever goda förutsättningar att kunna göra de val man önskar senare i livet. Det betyder att vi arbetar målmedvetet för att alla elever ska ha god måluppfyllelse, använda sin fulla potential och nå så långt som möjligt i en trygg och stimulerande miljö.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta hos oss i Sofia skola i årskurs F-3, med placering i arbetslag årskurs 2 Tillsammans med klasslärare och ytterligare en fritidspedagog samverkar ni runt en klass i såväl undervisningen som i fritidshemsverksamheten Du ansvarar för verksamheten på fritidshemmet tillsammans med kollegor.

Kvalifikationer

Fritidspedagogexamen alternativt legitimerad lärare med inriktning fritidshemDu är noggrann och välstrukturerad. Du har lätt för att leda små som stora grupper. Du deltar i lagarbetet på ett aktivt sätt och bidrar till skolans mål och utveckling

Övrigt

Dela detta jobb

Fritidspedagog/ lärare i fritidshem, Sofia skola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen