skoljobb.se

Fritidspedagog/lärare i fritidshem till Backaskolan

Företag Lunds kommun
Regioner
Utgår

2018-08-08

Ansök nu

Fritidspedagog/lärare i fritidshem till Backaskolan

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Backaskolan är en fyrparallellig F-3 skola med 360 elever som ligger på Norra Fäladen i Lund. På Backaskolan är fritidshemmet en stor och viktig verksamhet och de flesta elever är inskrivna i fritidshemmen.

Reggio Emilia filosofin och dess värden är centrala som inspiration för utveckling av arbetet på skolan. Detta innebär bland annat ett inkluderande arbetssätt, med stark tro på det kompetenta barnet, där 100 sätt att undevisa och att lära sig uppmuntras. Stor vikt läggs vid att dokumnetera och att synliggöra lärandet. Backasskolan arbetar mycket med skolutveckling där ett språkutvecklande arbetssätt och bedömning för lärande är våra huvudspår.

Den pedagogiska miljön är viktig och vi utvecklar ständigt elevernas lärmiljö.
Backaskolan har en fantastisk utemiljö vid foten av St Hansbackar och under vår verksamhet använder vi utemiljön med våra ekobaser.
På skolan finns även ett skolbibliotek i världsklass.

Vi söker dig som med din kompetens och engagemang vill och kan bidra till skolans utveckling. Elevernas måluppfyllelse är vår högsta prioritet. Du får en viktig roll i nära samverkan med engagerad personal och härliga elever.


ARBETSUPPGIFTER
Arbete på fritidshemmet enligt gällande styrdokument.

Du tillhör ett lärlag men ingår även i det stora lärlaget fritidspedagoger på Backaskolan.

KVALIFIKATIONER
Fritidspedagogutbildning/ lärarutbildning. Som medarbetare hos oss tror vi att du vill vara medskapare, ditt förhållningssätt, delaktighet och ditt engagemang gör skillnad för verksamheten.

Ansvarstagande och fexibilitet är andra viktiga kompetenser för oss. Digitala verktyg används flitigt och du bör vara intresserad av att arbeta med IKT.

Vill du vara med att utveckla vad Reggio Emilia filosofin betyder för skolan, arbeta med utvecklingsfrågor, har du lätt för att samarbeta, är du kreativ och uppskattar arbete i lärlag är du välkommen med din ansökan.

Som person är du lyhörd, initiativrik och ansvarstagande. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet. Vi tillämpar en löpande anställningsprocess.

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Sysselsättningsgrad: 100%
Lönebeskrivning: Ange löneanspråk i ansökan.

Dela detta jobb

Fritidspedagog/lärare i fritidshem till Backaskolan

Lunds kommun