skoljobb.se

logga

Fritidspedagog/lärare i fritidshem till Vårfruskolan

Ansök nu

Fritidspedagog/lärare i fritidshem till Vårfruskolan

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

Apel- och Vårfruskolan är F-6 skolor med fritidshem som ligger centralt Lund. Det som karaktäriserar skolan är att vi har höga förväntningar på våra elever och medarbetare, vi värnar om arbetsro och trygghet och vi vill ge våra elever bästa tänkbara grund att stå på inför framtiden. Vi erbjuder fritidshem för alla våra elever.

Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barnens fantasi och tro på sin egen förmåga och vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb – vårt uppdrag är att ge unga framtidstro.

Här kan du läsa mer om vad Apel/Vårfruskolan kan erbjuda dig:

https://www.lund.se/utbildning--forskola/grundskola/grundskolornas-sidor/varfruskolan/

Arbetsuppgifter

Det praktiska arbetet sker i arbetslag tillsammans med förskollärare/lärare och fritidspedagog, men även tillsammans med övriga pedagoger, vaktmästare, måltidspersonal och eventuella elevassistenter på skolan. Du kommer att arbeta både under skoldagen och på fritidshemmet. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att planera och utveckla verksamheten i enlighet med gällande styrdokument, vilka du behöver vara väl bekant med. Arbetet kommer initialt att bedrivas i förskoleklass.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är legitimerad fritidspedagog/grundlärare med inriktning mot fritidshem. Du vill ta aktiv del i verksamhetens och elevernas utveckling, är positiv, tydlig, initiativrik och tycker om att arbeta med barn och ungdomar.

Det är ett stort plus om du även har erfarenhet kring rastaktiviteter, barn med NPF-problematik eller andra särskilda behov, intresse för det praktiskt/estetiska och om du har IKT-kunskaper att använda i ditt arbete med barnen. Har du dessutom intresse/erfarenhet av att leda/utveckla SKA i arbetslaget är det meriterande. Som särskild merit räknas intresse för utepedagogik, drama och musik. För att trivas och göra ett bra arbete hos oss behöver du ha lätt för att samarbeta med såväl personal som elever.

Är du den personen vi söker?

Välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 231208 alt efter överenskommelse

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-10-01

Referensnummer

2023/1075

Kontaktperson(er)

  • Daniel Rooth, biträdande rektor, 046-3596029

Facklig(a) företrädare

  • Ulrika Koch, Sveriges lärare, 046-3597188

Dela detta jobb

logga
Fritidspedagog/lärare i fritidshem till Vårfruskolan

Skoljobb i barn- och skolförvaltningen