skoljobb.se

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Vitåskolan ligger ca 5 mil norr om Luleå med närhet till skog och natur. Vitåskolans profilering är natur, miljö och friluftsliv. Vi använder naturen i Vitå- och Råneåälvdalar för att ge eleverna kunskap och upplevelser i en spännande miljö.

ARBETSUPPGIFTER
Som fritidspedagog/lärare i fritidshemmet har du ansvar för att planera, driva, utveckla och utvärdera det pedagogiska arbetet i fritidshemmet och skolan utifrån läroplaners intentioner.

Du som börjar arbeta hos oss har stor möjlighet att vara med och påverka hur vår F-6 skola och fritidshemmet ska utformas utifrån en gemensam verksamhetsidé.

Vi arbetar utifrån en tanke om meningsfullt lärande i helheter med omsorg om elevernas allsidiga utveckling. Motivation, lust till lärande, goda relationer, trygghet, kvalitet, demokrati och inflytande är ledord för vårt arbete.

KVALIFIKATIONER
Du har fritidspedagogexamen eller lärarlegitimation för fritidshemmet.

Det är meriterande om du har behörighet i SO-ämnen samt engelska, gärna upp till åk 6. Du är flexibel, självgående och kan ta ansvar för och utföra uppgifter självständigt och du lägger stor vikt på kvalitet.

Du är bra på att samarbeta och skapa goda relationer med både barn och vuxna.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Om du erhåller befattningen måste du lämna ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Fritidspedagog/Lärare i fritidshemmet till Vitåskolan

Företag Luleå kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-17

Ansök nu

Dela detta jobb