skoljobb.se

Fritidspedagog/Lärare med inriktning mot fritidshem till Fyllingeskolan

Företag Halmstads kommun
Regioner
Utgår

2018-10-20

Ansök nu

Fritidspedagog/Lärare med inriktning mot fritidshem till Fyllingeskolan

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de snart 100 000 kommuninvånarna ska trivas och utvecklas. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden.

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 14 300 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Fritidshemsverksamheten på Fyllinge har en har en given plats i skolsystemet och personalen har en hög pedagogisk självkänsla i detta viktiga uppdrag. Så vill du vara med oss i arbetet att fortsätta utveckla undervisning och skolkultur utifrån styrdokument och hela dagens lärande hos oss på Fyllinge fritidshem? Är du nyfiken, kreativ och vill vara med och driva verksamheten framåt som en del i det systematiska kvalitetsarbetet?

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer tillsammans med arbetslaget planera, genomföra och utvärdera verksamheten. Viss undervisning under skoltid kan förekomma.

I fritidshemmets verksamhet har barnens intresse och upplevelse av en meningsfull fritid stor påverkan på personalens val av innehåll för verksamheten. Detta i kombination med fritidshemmets uppdrag kring undervisning och lärande under fritidspedagogikens flagg.


KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är utbildad fritidspedagog/lärare yngre år/lärare mot fritidshem. Annan pedagogisk utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer kan vara aktuell.

Du arbetar utifrån en inkluderande elevsyn och vill växa som pedagog.

För att erhålla en kvalitativ undervisning fortbildar och uppdaterar du dig kontinuerligt gällande våra styrdokument, läroplaner och allmänna råd för fritidshem.

Tillsammans med kollegor utvärderar du verksamheten, utbildningen och din egen undervisning systematiskt.

Du har en god samarbetsförmåga, är ansvarstagande samt är lyhörd och har ett gott bemötande utifrån den värdegrund och barnsyn som finns med i skollag och läroplan.

Vi söker dig med strukturell förmåga och en vilja till inkluderande fritidshem för alla barn och elever.
Krav: Erfarenhet av att arbeta på fritidshem.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Fritidspedagog/Lärare med inriktning mot fritidshem till Fyllingeskolan

Halmstads kommun