skoljobb.se

Fritidspedagog/lärare mot fritidshem

Företag Lunds kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-20

Ansök nu

Fritidspedagog/lärare mot fritidshem

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Skolområde Centrum Torn omfattar både förskolor och skolor. Verksamheten inom skolområdet leds av ett ledningsteam bestående av skolområdeschef, åtta rektorer, sju förskolechefer och två administrativa chefer. Dessa ansvarar gemensamt för verksamheten i ett 1-16-års perspektiv, där förskola och skola skall knytas samman med en gemensam syn på barns och ungas utveckling och lärande.

Nu söker vi en fritidspedagog/lärare mot fritidshem till Lerbäckskolan, en F-9 skola i centrala Lund. Här får du möjlighet att arbeta i ett årskursarbetslag och samtidigt vara en del av vår satsning på fritidshemsutveckling för F-6. Vi arbetar medvetet med att höja kvalitén i fritidshemsverksamheten i enlighet med gällande styrdokument.

ARBETSUPPGIFTER
Som fritidspedagog/lärare mot fritidshem kommer du att samverka i arbetslag under skoltid och bedriva fritidsverksamhet på eftermiddagarna. Dessutom vidareutvecklar du och dina kollegor rastverksamheten. På Lerbäckskolan samverkar vi med vår IKT-pedagog och skolbibliotekarier.

Vi arbetar gemensamt med att ge våra elever en trygg och utmanande lärmiljö såväl på grupp- som på individnivå. Välkommen till en arbetsplats där trivsel, engagemang, utveckling och lärande står i fokus.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är initiativtagande, lösningsfokuserad och positiv. Du är en tydlig pedagogisk ledare med en vilja att utveckla den pedagogiska verksamheten och miljön i samarbete med dina kollegor.

Du har fritidspedagogexamen eller är legitimerad lärare för fritidshem. Du har god insikt och kunskap om fritidshemmens styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du har kunskap om hur du kan använda digitala verktyg i verksamheten.

Ange gärna löneanspråk.
Vi kan komma att kalla till intervjuer innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan omgående.

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Dela detta jobb

Fritidspedagog/lärare mot fritidshem

Lunds kommun