skoljobb.se

Beskrivning
Är du en skicklig fritidspedagog/lärare som vill bli skickligare, eller relativt nyutbildad och vill utvecklas tillsammans med skickliga kollegor, då är du välkommen att söka jobb hos oss! Mellbystrandsskolan är en F-6 skola med tillhörande fritidshem och cirka 210 elever. Fritidshemmet har ca 110 elever inskrivna och är updelat på tre avdelningar. Skolan ligger i ett härligt naturområde med närhet till både hav och skog. Våra lokaler renoverades och byggdes till för ca 4 år sedan och vi har medvetet valt en lärmiljö som skapar stora möjligheter för olika aktiviteter på fritidshemmet. Intill skolan finns en ny sporthall, två konstgräsplaner och en liten skateramp som vi utnyttjar ofta. Hos oss kommer du att möta engagerad, motiverad och kompetent personal som alla arbetar för elevernas bästa. Ett gemensamt engagemang för hälsa och rörelse genomsyrar vår verksamhet och fritidshemmet har huvudansvaret för "roligare raster med kvalitet", ett arbete som ska vidareutvecklas detta läsår.

Vi söker nu dig som vill bli en i vårt arbetslag och genom det ge eleverna bästa möjliga förutsättningar för sitt lärande.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med övriga kollegor vidareutveckla och ansvara för undervisningen på fritidshemmet i samverkan med skolans övriga verksamhet.

Kvalifikationer
Fritidspedagog, legitimerad lärare med behörighet för fritidshemmet eller motsvarande högskoleutbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Har du behörighet att undervisa i musik och/eller bild är det en merit. Du behöver vara en arbetslagsmänniska som värdesätter den gemenskap och lärande det ger.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV

Tillträdesdag
Snarast enligt överenskommelse

Upplysningar
Eva Karlberg, Rektor, 0703-294 576

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2018-08-20
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, ansök gärna snarast.

Referenser
Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

Information till annonssäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan
Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Fritidspedagog/ lärare till Mellbystrandsskolans fritidshem

Företag Laholms kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-20

Ansök nu

Dela detta jobb