skoljobb.se

Vi söker en fritidspedagog/Lärare till Nya Glänningeskolan som står färdig i augusti 2019 i Laholms kommun. Här finns chansen för dig som vill vara med från skolstart och få möjlighet att påverka och utveckla lärmiljön för våra elever på det nya fritidshemmet.

Arbetsuppgifter
Inom fritidshemsverksamheten/skolan planera och aktivt medverka till en utvecklande och meningsfull fritidsverksamhet för våra elever. Eventuell undervisning utifrån din behörighet.

Kvalifikationer
Lärarexamen med behörighet att arbeta inom fritidsverksamheten, fritidspedagogexamen eller motsvarande behörighetsgivande examen för arbete på fritidshem.

Vi söker dig som har förmågan att inspirera, väcka nyfikenhet och använda elevernas erfarenheter och intressen i verksamheten. Du ser Dig som en i ett arbetslag och Du tycker om att ta ansvar och bolla idéer med dina kollegor. Du har ett flexibelt förhållningssätt och ser möjligheter istället för svårigheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv samt din lärarlegitimation om du erhållit denna. Välkommen med din ansökan!

Tillträdesdag
Augusti -19

Upplysningar
Anitha Tillman, Rektor 0430-15510, 073 0221580

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2019-06-09

Referenser
Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

Information till annonssäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid. Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Fritidspedagog/Lärare till Nya Glänningeskolan, Laholms kommun

Företag Laholms kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-09

Ansök nu

Dela detta jobb