skoljobb.se

Fritidspedagog Lur - Barn och utbildningsförvaltningen

Företag Tanums kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-24

Ansök nu

Fritidspedagog Lur - Barn och utbildningsförvaltningen

Fritidslärare/fritidspedagog till fritidshemmet på Lur skola

Fritidshemsverksamheten styrs av läroplanens strävansmål med fokus på de sociala målen. Fritidshemmen strävar efter att komplettera skolan genom en mångsidig verksamhet som bygger på helhet och kontinuitet i barnens utveckling och lärande. Barnens intressen och utvecklingsbehov styr aktiviteterna. Fritidshemmen är en del av skolan och samverkar med grundskolans lärare.

Vi letar efter dig som alltid har elevens bästa för ögonen, du är beredd på både utmaningar och förändringar, du blir stimulerad av att eleverna är delaktiga i verksamheten. 
Vi arbetar i team så det är viktigt att du har lätt för att samarbeta med kollegor och ledning och ser livet som ett ständigt lärande.


Omfattning och varaktighet
Tillsvidareanställning på 75-100 %. Tillträde höstterminen 2019 eller enligt överenskommelse.


Kvalifikationer
Utbildad och legitimerad fritidspedagog/fritidslärare. Det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta med barn med NPF. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Upplysningar om verksamheten och uppdraget lämnas av
Rektor Jan Bideke, 0525-18051
Fackliga representanter nås via kundcenter, 0525-180 00.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 24 april 2019.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Ange inga referenser i din ansökan. Vi frågar efter referenser senare i processen.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte.Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Kontaktinfo:
Jan BidekeRektor
(+46) 0525 - 180 51

Dela detta jobb

Fritidspedagog Lur - Barn och utbildningsförvaltningen

Tanums kommun