skoljobb.se

Fritidspedagog med a-lagsansvar för fritids/korttidstillsyn

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Fritidspedagog med a-lagsansvar för fritids/korttidstillsyn

I Sollentuna kommun jobbar vi mot ett gemensamt och tydligt mål - Sveriges bästa skola. Vi utvecklar våra undervisningsmetoder och vi delar med oss av vår kunskap. Vårt arbetssätt ger oss skickliga lärare, motiverade och engagerade föräldrar!

Sollentuna kommun är en av landets bästa skolkommuner. Våra elever når mycket goda resultat och vi arbetar målmedvetet med att utveckla skolan. Vi har en utbildningsstrategi som säger att alla elever ska ha godkänt i alla ämnen, att sollentuna ska ha landets högsta meritvärden och att alla elever ska känna sig trygga i skolan. Vägen dit, till Sveriges bästa skola, kallar vi för Skolresan.

Edsbergsskolans grundsärskola kommer ht 2019 att starta Korttidstillsyn inom LSS. Vi behöver därför anställa medarbetare till den verksamheten. Vi har nu elevassistenter som arbetar med eleverna under skoldagen,

Vi söker dig som ska ansvara för arbetslaget som arbetar i korttidstillsynen. Du arbetar för den samlade skoldagen i vår grundsärskola och ansvarar för det pedagogiska innehållet tillsammans med medarbetarna. Dagen sträcker sig från 07.00 till 18.00 och du ansvarar för bemanning och schema tillsammans med ansvarig skolledare. Vi komemr att utöka till större lokaler och införskaffa material till verksamheten.

Edsbergsskolan är en 7-9 skola med särskola. Vi har ca 430 elever och drygt 60 medarbetare fördelade på fyra arbetslag. Skolan har spetsutbildning i matematik, profilklasser/inriktningsklasser i engelska, idrott, NO/Ma och musik samt en förberedelseklass. Skolan ligger “mitt i byn” i Edsberg med goda kommunikationer, men ändå nära till kultur, natur och sportfält.

Vi tror att du är en kompetent och engagerad fritidspedagog med erfarenhet av att arbeta på fritidshem eller korttidstillsyn för elever i grundsärskolan. Du har stor förmåga att möta varje elev på bästa sätt. Du är en lugn och trygg person samt flexibel och öppen för att pröva olika pedagogiska idéer och metoder och har en organisatorisk förmåga.

Edsbergsskolan har under det senaste året genomgått en renovering. Lokalerna är uppfräschade och ljud och ljusanpassade. I Sollentuna kommun arbetar lärare och elever med Googles plattform, som bland annat består av Google Drive vilket möjliggör ett organiserat digitalt lärande mellan elever och kollegor. Alla lärare och elever har tillgång till en egen dator.

Anställningsomfattning:

Tillsvidare med provanställning med tillträde snarast, dock senast i mitten av juli då vår korttidstillsyn börjar en vecka innan skolstart.

Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 31/5- 2019.

All form av rekryteringshjälp undanbedes vänligen.

Utdrag ur bealstningsregistret krävs för denna tjänst.För frågor om tjänsten kontakta rektor Johanna Bergström, 073 - 915 23 14

Du kan också läsa mer om vår verksamhet på hemsidan www.edsbergsskolan.se, samt följa oss på Facebook, www.facebook.com/Edsbergsskolan

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:
Johanna Bergström, Rektor 
mob: +46 739152314

Dela detta jobb

Fritidspedagog med a-lagsansvar för fritids/korttidstillsyn

Sollentuna kommun