skoljobb.se

Fritidspedagog med ansvar för fritidshemmet, Utö skola

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-07-31

Ansök nu

Fritidspedagog med ansvar för fritidshemmet, Utö skola

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning

Vackra Utö skola är en liten F-9-skola med 21 elever. På skolan finns även en förskola med 5 barn. Skolan ligger vid skog och hav i Stockholms södra skärgård. Skolan bildar en enhet med fritidshem och förskola. Vårt team består för närvarande av två lärare, en förskollärare, en lärare mot fritidshemmet, en barnskötare samt kock och vaktmästare. Utöver det undervisar lärare från Dalarö skola eleverna både på plats vissa dagar och via länk. I elevhälsoteamet ingår skolsköterska, kurator, skolpsykolog och skolläkare.

För att ta sig till Utö tar man båt från bryggan vid Årsta havsbad. Skolan ligger precis vid Spränga brygga så det är smidigt att ta sig dit och hem.  

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ansvara för, driva och utveckla skolans fritidshem.

Som medarbetare hos oss har du positiva förväntningar på dina elever och du lägger stor vikt vid samarbete med kollegor, elever och föräldrar. Du är en tydlig kommunikatör. Du brinner för att arbeta med barn och tycker att det kompensatoriska uppdrag som skola och fritids har är intressant och prioriterat. 

Att utveckla verksamheten är en självklarhet för dig. Du är nyfiken på aktuell forskning och håller dig uppdaterad på nya rön. Du vågar prova nya saker i verksamheten. Du har utarbetade strategier för hur du ska få varje individuell elev att känna sig sedd, trygg och för att varje elev ska få stöd för att komma så långt som möjligt i deras utveckling. Du är tålmodig, lösningsfokuserad och flexibel.

Du inser värdet av positiva relationer och positiva förväntningar. Du är en god kommunikatör och du är ödmjuk inför att vårdnadshavarna anförtror dig med det finaste de har är de lämnar barnen på fritids.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare mot fritidshemmet eller fritidspedagog. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kommer att hålla intervjuer löpande under ansökningstiden och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

OM TJÄNSTEN
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse

Löneform: Semestertjänst, månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100 %

Ort: Utö

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2020/271

Kontakt: Michaela Otterström
0707306776

Facklig företrädare:
Fackliga representanter nås via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2020-05-29

Sista ansökningsdag:
2020-07-31

Dela detta jobb

Fritidspedagog med ansvar för fritidshemmet, Utö skola

Haninge kommun