skoljobb.se

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Våra skolor ska ge barnen och eleverna bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt, men dessutom är vår ambition att skolans verksamhet på ett positivt sätt ska bidra till att närområdet utvecklas till en positiv och attraktiv stadsdel.

Raoul Wallenbergskolan Bromma är en uppskattad F-9 skola i Bromma, med ca 360 elever. RWS Bromma är belägen i hjärtat av Bromma på Beckomberga sjukhus parkområde. Verksamheten drivs i kulturmärkta lokaler, som är vackert belägna mitt i den gamla anrika sjukhusparken. Skolan har parallellklasser i de flesta årskurser och består utav förskoleklass, lågstadium, mellanstadium och högstadium. Vi har ett kompetent fritidsteam och en helt ny skolgård som ger oss stora möjligheter att aktivera eleverna på raster och på fritids.

Vi söker nu en fritidspedagog med fritidshemsansvar. Som fritidspedagog på RWS Bromma planerar och arbetar du tillsammans med klasslärare, andra fritidspedagoger och barnskötare för elevens lärande under hela dagen.

Vi söker dig som:
• är utbildad fritidspedagog
• är trygg i din yrkesroll, en tydlig ledare och väl förtrogen med skolans styrdokument.
• har förmågan att möta eleverna individuellt och sprida en positiv atmosfär.
• kan skapa förtroendefulla relationer med elever och föräldrar, arbeta självständigt och ha ett gott ledarskap i och utanför klassrummet.

Något av det vi erbjuder:
• En verksamhet där individuell och kollektiv kompetensutveckling är högsta prioritet. Vi erbjuder två karriärspår: ett pedagogiskt/didaktiskt- och ett ledarskapsspår.
• En närvarande skolledning med en tydlig pedagogisk idé som tillsammans med lärarkåren arbetar mot ambitiösa mål.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% med tillträdesdag 7 januari 2019.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret på https://roirekrytering.se/lediga-jobb/fritidspedagog-med-fritidshemsansvar-till-raoul-wallenbergskolan-bromma/ och bifoga ditt CV. Skicka din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer att påbörjas innan ansökningstiden är slut. Sista ansökningsdag är 21 december 2018.

Har du frågor om tjänsten inom RWS är du välkommen att kontakta Rektor Ulrika Nimstrand på ulrika.nimstrand@rws.se eller telefonnummer 0708-588187

Fritidspedagog med fritidshemsansvar till Raoul Wallenbergskolan Bromma

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-21

Ansök nu

Dela detta jobb