skoljobb.se

Fritidspedagog och Vaktämästare till Ornö skola

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-03

Ansök nu

Fritidspedagog och Vaktämästare till Ornö skola

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning av verksamheten

Ute i Haninges skärgård ligger mysiga Ornö skola och förskola naturskönt vid skog och hav. På skolan finns en klass, åk 1-6, fritidshem och en förskola med barn i åldrarna 1-5 år. Enheten ingår i området Skärgårdsskolorna och har ett nära samarbete med Dalarö skola och förskola.

Ditt uppdrag

Ditt uppdrag är delat i två delar. Den ena delen är som lärare på fritids där du kommer att vara delaktig i  utveckling av undervisningen vid fritidshemmet tillsammans organisationsansvarig. Tillsammans med erfarna lärare på skolan och pedagoger vid fritidshemmet kommer du att utveckla skolsamverkan så att hela skoldagen erbjuder utveckling av  kunskaper och möjliggör en bra balans aktivitet - rörelse - vila i enlighet med styrdokumenten. Ditt uppdrag blir att särskilt utveckla aktiviteter som bjuder in till delaktighet och inflytande. Kommunikation med vårdnadshavare, dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete ingår i arbetsuppgifterna.

Den andra delen är som vaktmästare där du utför sedvanliga vaktmästaruppgifter såsom brandskydd, enklare reparationer samt lokalvård. Du ansvarar för att lokalerna hålls i snyggt och ändamålsenligt skick.

Dina kvalifikationer

Det är bra om du är fritidspedagog eller lärare mot fritids och har erfarenhet av arbete på fritidshem/undervisning av de yngre åldrarna/arbete på fritidsgård eller annan erfarenhet av arbete med barn och unga.   

Din kompetens

Du har en god förmåga att stimulera och motivera samt ett  intresse av att bygga en stimulerande och  trygg verksamhet samt kommunicera med elever och vårdnadshavare. Du är bra på att samarbeta, d.v.s. du är bra på att samverka med människor oavsett bakgrund och värderingar, du är lyhörd, lyssnar, kommunicerar och löser konflikter.

Du är händig, initiativtagande, ansvarsfull, noggrann och driven.

Vi erbjuder dig

Ett utvecklande arbete på den lilla skolan som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och chefer. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar samt möjlighet att äta lunch i skolrestaurang till ett lågt pris.  

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Villkor: Semestertjänst, månadslön.

Kontakt: Michaela Otterström 
08-606 70 00

Facklig företrädare: 
Fackliga representanter nås via växeln 
08-606 70 00

Dela detta jobb

Fritidspedagog och Vaktämästare till Ornö skola

Haninge kommun