skoljobb.se

Fritidspedagog, Öxabäckskolan

Företag Marks kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-07-16

Ansök nu

Fritidspedagog, Öxabäckskolan

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en mycket stabil ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Här finns ett rikt näringsliv med världskända företag i olika branscher – med plats för fler att förverkliga sina drömmar. I Mark finner du hög livskvalitet, trygghet för alla och fantastiska naturupplevelser. Hos oss bjuds du på undersköna miljöer bland dalgångar och sjöar samt ett rikt föreningsliv. Till Mark är det alltid nära från Göteborg, Borås och Varberg. Vi hoppas att just du är talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Välkommen till Öxabäckskolan!
På lilla Öxabäckskolan ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin förmåga. För att nå dit behöver vi dig som vill jobba på en liten skola med närhet till vacker natur och med stort hjärta i allt vi gör. Vi söker dig som vill jobba tillsammans med oss för varje elevs bästa. Vi har alltid elevens lärande i fokus och har bl.a. Chromebooks som verktyg för att hitta ännu fler vägar till utveckling. Vi baserar vårt arbete på ansvar, samarbete, reflektion, kreativitet och kommunikation. Vi arbetar för att eleverna ska utveckla ett dynamiskt tänkande med hjälp av BFL och utmanande undervisning.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med?
Vi söker dig som vill arbeta som fritidspedagog hos oss. Tillsammans med de övriga i arbetslaget kommer du att planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet enligt läroplanen. Ditt huvudsakliga uppdrag kommer att ligga på fritidshemmet, men en del tid kommer också ligga under skoltiden.

Du ska tycka om att samarbeta med andra men också kunna arbeta självständigt. Nyckelord som vi tycker är viktiga för att du ska trivas extra bra hos oss är om du är positiv, lyhörd, engagerad och lösningsfokuserad.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är fritidspedagog eller har likvärdig utbildning och/eller erfarenhet.
Vi vill att:
Du är prestigelös, ödmjuk med eget driv.
Tar reda på sådant du inte vet och är lösningsfokuserad.
Vågar pröva nytt och inte är rädd för att misslyckas.
Hanterar feedback väl och vill utvecklas.
Att du har ett relationellt arbetssätt mot eleverna.

ÖVRIGT
Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Fritidspedagog, Öxabäckskolan

Marks kommun