skoljobb.se

Fritidspedagog Ref nr 19/5

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-28

Ansök nu

Fritidspedagog Ref nr 19/5

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. 
Välkommen till Smedjebackens kommun!

I vår kommun strävar vi efter att erbjuda en arbetsmiljö där du som ny medarbetare ska känna dig väl mottagen, kunna vara delaktig och få möjligheter till ett gott arbetsliv. Det är viktigt för oss att alla känner sig delaktiga då kommunen vill främja jämställdhet, jämlikhet och integration. Vi är en kommun som ser värdet i det arbete vi gör och brinner för att ta hand om våra äldre, barn/ungdomar och ge god service till våra kommunmedborgare. Vi är en kommun som präglas av prestigelöshet och korta beslutsvägar. Det är viktigt för oss som arbetsgivare att bemöta våra medarbetares idéer och ta tillvara på deras kompetens på bästa sätt. 

Smedjebacken kännetecknas som en välkomnande kommun med bra kollegor, god kommunikation samt att medarbetare får vara sig själva. En kommun där medarbetare sprider arbetsglädje mellan varandra. Detta är en av många anledningar till varför våra medarbetare väljer att stanna kvar en längre tid i Smedjebackens kommun. Vi tror att tillsammans kan vi alla leva upp till vår värdegrund där välkomnande, trygghet, framtidstro och engagemang är våra ledord. 

Fritidshemmet i Söderbärke belägen mitt i centrala Söderbärke.  Även
förskolan Solhyttan ligger precis intill fritidshemmet.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.

Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter kundservice. 

Arbetsuppgifter
Placering är på Fritidshemmet och på Kyrkskolan år 4-6. 

I samarbete med övrig personal ansvara för planering, genomförande, utvärdering och utveckling av verksamheten för elever i skola och fritidshem. Som medarbetare så förväntas du ha fokus på inkluderingsperspektivet med elevens hela lärande i centrum. I ditt uppdrag kommer du även att arbeta för att utveckla fritidshemmet utifrån styrdokument och den verksamhetsplan som finns på skolan, verka för att skolan och fritidshemmet kompletterar varandra.

Kvalifikationer
Att du är utbildad fritidspedagog eller grundskollärare. Att du är väl förtrogen med fritidspedagogens uppdrag. Att du ser rasterna som en viktig del av våra barn/elevers utbildning Att du kan skapa utvecklande lärandemiljöer för att möta individen och gruppen Att du är positiv och bjuder på dig själv - kollegialt lärande Att du tycker om att "tänka om och tänka nytt" vågar gå utanför ramarna. Att du är väl förtrogen med LGR 2011 Att du är väl förtrogen med dagens digitala verktyg och ser det som en naturlig del i skolans värld. 
Fritidspedagogexamen eller grundskollärarexamen med behörighet att undervisa i fritidshemmet. Kompetens inom specialpedagogik och/eller läs-och skrivutveckling önskvärd. Vi söker endast behörig personal

En merit är finsktalande.

Personliga egenskaper
Du har en positiv inställning, är flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya situationer och arbetssätt. Du är lyhörd för barnens behov och bemöter såväl barn som föräldrar och medarbetare på ett professionellt sätt. Vidare tycker du om att samarbeta och vill arbeta med att utveckla och höja statusen på skolbarnomsorgen

Vi erbjuder
Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Kontaktinformation
Josephine Molin, Rektor, 0240 - 66 04 71

Fredrik Hedlund , Rektor, 0240 - 66 04 72

Mikael Backe, Lärarförbundet, 0240 - 66 04 80

Arbetsplats
Vasagatan 17

777 30 Smedjebacken

Dela detta jobb

Fritidspedagog Ref nr 19/5

Smedjebackens kommun