skoljobb.se

Fritidspedagog sökes till Frösakullsskolan

Företag Halmstads kommun
Regioner
Utgår

2018-10-21

Ansök nu

Fritidspedagog sökes till Frösakullsskolan

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 14 300 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Vi på Frösakullsskolan har precis firat 20-årsjubileum och vi är mycket stolta över vår verksamhet. Skolan inbjuder till spännande lärmiljöer både inom- och utomhus. Barnen träffas i åldersblandade grupper varje dag, detta vet vi skapar trygghet och goda relationer. I verksamheten arbetar ett personalteam som ser möjligheter och utvecklar skolan tillsammans. Hos oss är alla viktiga och vi hjälps åt för att nå så långt vi kan.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en engagerad pedagog till skola och fritidshem. I tjänsten ingår även undervisning för integrerad elev två dagar i veckan. Du arbetar som resurs i klass under resterade förmiddagar, det innebär att du är närvarande under lektioner och kan stötta med det som lärare och elever efterfrågar.

Som fritidspedagog ansvarar du tillsammans med övriga i arbetslaget för fritidsverksamheten under fritidstid. Förutom att ansvara för och planera fritidsverksamhet kommer du tillsammans med övriga i arbetslaget att dokumentera, genomföra, utvärdera och utveckla verksamheten utifrån våra styrdokument. Du ger stöd och stimulans utifrån eleven/elevernas specifika förutsättningar och främjar utveckling och självständighet. Arbetsuppgifterna varierar, vilket ger ett omväxlande och utmanande arbete. Flexibilitet och god samarbetsförmåga är viktigt för uppdraget.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en utbildad fritidspedagog eller annan pedagogisk utbildning som kan komplettera den befintliga kompetensen på Frösakullsskolan.

Du är en stabil och trygg person och har god förmåga att skapa förtroende hos omgivningen. Du kan arbeta självständigt och i team, är tydlig, handlingskraftig, lyhörd och kan anpassa dig efter elevernas behov. Du arbetar lugnt och systematiskt med lågaffektivt bemötande, samt har ett positivt och inkluderande förhållningssätt till elever, kollegor och föräldrar.

Erfarenhet av att arbeta med integrerade elever i grundskolan är av vikt. Du har vana av att arbeta med estetiska uttrycksformer och/eller IKT, då detta är en del av uppdraget.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Fritidspedagog sökes till Frösakullsskolan

Halmstads kommun